Aangepaste dienstverlening

Wij volgen de adviezen van het RIVM en beperken daarom persoonlijk contact. Op dit moment is het alleen mogelijk om in overleg met onze medewerkers telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer 14 024. Kijk eerst of het ook mogelijk is om uw zaken direct online te regelen via deze website.

Meer informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus

Zoekresultaten

42 resultaten voor ‘’

 • Buurtbemiddeling in tijden van coronamaatregelen

  We leven in bijzondere tijden door de maatregelen rondom corona. Het normale leven staat even stil. Bijna iedereen is veel meer in huis, moet thuis werken en de kinderen helpen met het schoolwerk. Anderen moeten werken in moeilijke omstandigheden. Er is onzekerheid en soms ook wel angst.

 • Online release nieuwe singel Vain Louie

  vr 17 april om 00:00 t/m 23:59
  Op alle kanalen!

  Op 17 april brengt de punk/metal band uit Ewijk, Vain Louie een nieuw nummer nummer uit genaamd 'Decomposed'.

 • Omgevingswet

  05 april 2020

  Hoe bereidt de gemeente Beuningen zich voor op de Omgevingswet?

 • Sluiting Cruyff Courts Ooigraaf en Hutgraaf

  03 april 2020

  Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, sluiten we voorlopig het Cruyff Court bij de Ooigraaf en het Cruyff Court bij de Hutgraaf. Dat doen we naar aanleiding van de noodverordening van 1 april.

 • Aanvullende coronamaatregelen op campings, vakantieparken en andere recreatielocaties in Gelderland-Zuid

  03 april 2020

  Gemeenschappelijke was-, toilet- en douchevoorzieningen op campings, vakantieparken, jachthavens en andere recreatielocaties moeten vanaf 2 april 2020 gesloten zijn. Deze maatregel is onderdeel van de aanvullende coronamaatregelen van het Kabinet. De Veiligheidsregio Gelderland-Zuid heeft vandaag alle eigenaren van dergelijke voorzieningen hierover per brief geïnformeerd. Accommodaties die zijn voorzien van eigen sanitaire voorzieningen zijn wel toegestaan.

 • Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers

  Het kabinet heeft vanwege de corona-crisis een pakket aan maatregelen gepresenteerd voor ondernemers. Doel van deze maatregelen is om de banen en inkomens te beschermen en de gevolgen voor zzp'ers, mkb-ondernemers en grootbedrijven op te vangen. Gemeenten voeren de Tijdelijke overbrugginsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) uit.

 • Sirenes loeien op maandag 6 april

  03 april 2020

  Iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur loeien alle 4278 sirenes in Nederland. Ook tijdens deze coronacrisis zullen de sirenes loeien op maandag 6 april om 12.00 uur.

 • Uitkering aanvragen

  Heeft u geen werk en te weinig geld om van te leven? Dan kunt u een (aanvullende) bijstandsuitkering aanvragen.

 • Waarvoor kunt u bij de gemeente terecht?

  Het coronavirus heeft een enorme impact. Het kabinet nam maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Maatregelen in het belang van de gezondheid, maar ook maatregelen die ondernemers economisch raken. Daarom neemt de gemeente Beuningen in aanvulling op de steunmaatregelen van het Rijk ook eigen steunmaatregelen.

 • Burgemeester: Vierde inwoner overleden aan coronavirus

  02 april 2020

  Een vierde inwoner van de gemeente Beuningen is helaas deze week overleden aan het coronavirus.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

 • Gehele site

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina