Aangepaste dienstverlening

Wij volgen de adviezen van het RIVM en beperken daarom persoonlijk contact. Op dit moment is het alleen mogelijk om in overleg met onze medewerkers telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer 14 024. Kijk eerst of het ook mogelijk is om uw zaken direct online te regelen via deze website.

Meer informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus

Zoekresultaten

69 resultaten voor ‘’

 • Schuldhulpverlening in Beuningen ‘Op tijd erbij’

  27 maart 2020

  Op 1 mei start de gemeente Beuningen met het project “Op tijd erbij”. Door samen te werken met woningcorporatie Woonwaarts, zorgverzekeraars en waterbedrijf Vitens komen inwoners met mogelijke geldproblemen eerder in beeld bij de gemeente. Hierdoor is het mogelijk in een vroeg stadium samen naar oplossingen te zoeken. Dit om grotere problemen in de toekomst te voorkomen.

 • Coalitieakkoord 2020

  pdf, 10MB
 • Nieuwe coalitie in de startblokken

  27 maart 2020

  Afgelopen weken onderhandelden Beuningen Nu & Morgen, GroenLinks, D66 en de Partij van de Arbeid in de gemeente Beuningen over de vorming van een nieuwe coalitie. Inmiddels ligt er een nieuw coalitieakkoord met als naam ‘Nieuwe verbindingen’. Hierin krijgen onderwerpen zoals wonen, werken, duurzaamheid, energie en omgeving veel aandacht. Op vrijdag 27 maart maakten de partijen dit akkoord openbaar.

 • Rattenbestrijding

  Helaas is het op dit moment niet mogelijk om ons team Ongediertebestrijding in te zetten.

  Bestrijding van ratten voert de gemeente uit. Ziet u regelmatig veel ratten op uw terrein, in uw buurt of wijk, dan meldt u dit bij de gemeente.

 • Last van ratten? Lees hier wat u kunt doen

  27 maart 2020

  Helaas is het op dit moment niet mogelijk om ons team Ongediertebestrijding in te zetten.
  Heeft u last van bijvoorbeeld ratten in de tuin? Lees hieronder wat u zelf kunt doen.

 • hallo-ik-ben-corona-1

  28 maart 2020, pdf, 1MB
 • Van bestemmingsplan naar omgevingsplan

  30 maart 2020

  Op 1 januari 2021 treedt de nieuwe Omgevingswet in werking. Deze nieuwe wet vervangt veel andere wetten die van alles regelen voor onze omgeving.

 • Duurzaam Thuis

  30 maart 2020

  In deze ongewisse tijden verblijven, werken en onderwijzen veel mensen met alle gezinsleden thuis. Deze situatie vraagt de nodige aanpassingen in uw woning, want er wordt nu de hele dag verwarmd en geleefd, dag in dag uit.

 • Thuis en corona

  28 maart 2020

  Door de uitbraak van het coronavirus zijn het spannende tijden. Leerlingen gaan niet naar school en we vermijden sociaal contact zoveel als mogelijk. Hoe leg je kinderen uit wat er aan de hand is? De maatregelen tegen het coronavirus hebben een enorme invloed op ons leven. Daardoor kunnen de spanningen thuis flink oplopen. Wat kunt u doen?

 • Gevolgen coronavirus voor evenementen in Beuningen

  13 maart 2020

  Het gemeentehuis en de gemeentewerf zijn gewoon open. Een aantal bijeenkomsten die de gemeente Beuningen organiseert, is gewijzigd of afgelast. Hiermee volgt Beuningen de landelijke richtlijnen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het overzicht is nog niet volledig en werken we regelmatig bij.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

 • Gehele site

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina