Aangepaste dienstverlening

Wij volgen de adviezen van het RIVM en beperken daarom persoonlijk contact. Op dit moment is het alleen mogelijk om in overleg met onze medewerkers telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer 14 024. Kijk eerst of het ook mogelijk is om uw zaken direct online te regelen via deze website.

Meer informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus

Zoekresultaten

230 resultaten voor ‘’

 • Coalitieakkoord en nieuw college

  31 maart 2020

  Op vrijdag 27 maart maakten de partijen het nieuwe coalitieakkoord ‘Nieuwe verbindingen’ openbaar. Ook maakten de fractievoorzitters de wethouderskandidaten en portefeuilleverdeling bekend. Tijdens de raadsvergadering op dinsdag 31 maart werden de nieuwe wethouders benoemd. Wethouders Piet de Klein (BN&M), Frans Houben (GroenLinks), Hans Driessen (D66) en Sijmen Versluijs (PvdA) vormen samen met burgemeester Daphne Bergman het college.

 • Verlenging maatregelen coronavirus

  Dinsdag 31 maart heeft het kabinet de maatregelen in de aanpak van het coronavirus verlengd.

 • College van burgemeester en wethouders

  Het college van B en W bestaat uit burgemeester Daphne Bergman en de wethouders Piet de Klein, Frans Houben, Hans Driessen en Sijmen Versluijs.

 • Corona-informatie in andere talen / Corona information in other languages

  Informatie over corona/information about corona in Arabisch/عربي, Engels/English, Papiemento, Pools/Polski, Spaans/Espagnol, Tigrynia, Turks/Türk en/and Nederlandse gebarentaal/Dutch sign language.

 • Rode Kruis

  Heb je een luisterend oor, advies of extra hulp nodig omdat je in quarantaine of thuisisolatie zit? Dan kun je contact opnemen met de Rode Kruis Hulplijn.

 • GGD

  Heeft u gezondsheidsadvies nodig voor uzelf of voor uw naasten? Neem dan contact op met GGD Gelderland-Zuid.

 • Thuis en corona

  Door de uitbraak van het coronavirus zijn het spannende tijden. Leerlingen gaan niet naar school en we vermijden sociaal contact zoveel als mogelijk. Hoe leg je kinderen uit wat er aan de hand is? De maatregelen tegen het coronavirus hebben een enorme invloed op ons leven. Daardoor kunnen de spanningen thuis flink oplopen. Wat kunt u doen?

 • Vraag over het coronavirus? Hier kun je terecht

  Lees hieronder waar je terecht kunt voor meer informatie.

 • Informatie leerlingenvervoer en coronavirus

  Zondag 15 maart nam het kabinet aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus. Eén van deze maatregelen is dat scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Maakt uw kind gebruik van Leerlingenvervoer? Meldt u zich dan bij uw vervoerder van leerlingenvervoer.

 • Geactualiseerde noodverordening van kracht

  De voorzitter van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, drs. H.M.F. Bruls, heeft op 26 maart de Noodverordening Coronavirus veiligheidsregio Gelderland-Zuid geactualiseerd en vastgesteld.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

 • Gehele site

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina