Verkoop percelen Den Elt

In het plan Den Elt Ewijk zijn 3 bouwkavels te koop voor vrijstaande woningen.

In het plan Den Elt Ewijk zijn drie bouwkavels te koop voor vrijstaande woningen. De gemeente Beuningen heeft aan de Hoogstraat, drie bouwkavels in eigendom en wilt deze bouwkavels aanbieden aan de markt. Een mooie kans voor mensen die graag hun eigen huis willen bouwen dichtbij het centrum van Ewijk.

De kavels

Den Elt heeft een dorpse opzet, dichtbij het groene hart van Ewijk. De grootte van de kavels verschilt van 506 m2, 452 m2 en 399 m2. De kavels gaan vanaf 23 juni in procedure en worden via een loting op de markt gebracht. De kavelprijs wordt berekend door de geldende grondprijzenbrief 2021 gemeente Beuningen. Deze prijs is exclusief btw en kosten koper.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor de koop van een kavel. Het inschrijfformulier is op deze pagina te downloaden. U geeft aan of u geïnteresseerd bent in één specifiek kavel of in meer kavels. U kunt maar voor één kavel worden ingeloot. Het inschrijven gaat als volgt:

  • Tot 28 juli kunt u een inschrijfformulieren per post versturen of afgeven op het gemeentehuis.
  • In de week daarop wordt door het notariskantoor Waalsprong in Beuningen de loting getrokken.
  • In totaal loot de notaris vijftien gegadigden, de eerste gelote gegadigden krijgen een aanbod voor de kavel, de andere gegadigden worden op een reservelijst geplaatst.
  • Bent u ingeloot voor een kavel? Dan wordt u door de gemeente benaderd. U heeft dan een optieperiode van 4 weken om uw financiering te regelen.
  • Bij aankoop van de kavel stelt de gemeente een koopovereenkomst op.

De procedure voor de verkoop wordt beschreven in de ‘spelregels loting bouwkavels gemeente Beuningen’ te vinden op deze pagina.

De verkoopstukken zijn hieronder te downloaden als pdf:

Meer informatie

Meer informatie is te vinden in de pdf-bestanden die op deze pagina te downloaden zijn. Bent u geïnteresseerd en heeft u nog vragen na het doornemen van de verkoopbestanden? Stuur dan een mail naar gemeente@beuningen.nl ter attentie: ‘Vraag verkoopkavels Hoogstraat Ewijk’