Vacature: WOZ-taxateur Munitax

De WOZ-waarde van woningen waren nog nooit zo hoog in Nederland als op dit moment. Deze waarde wordt bepaald door de gemeente en het is juist nu belangrijk dat dit op de goede manier gebeurt. Daarom zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een nieuwe talentvolle en ambitieuze collega. Zowel starters als ervaren kandidaten worden uitgenodigd om te reageren op deze functie.

WOZ-taxateur 

(24 tot 36 uur)

Jij doet ‘t gewoon

Binnen de gemeente Beuningen kun je rekenen op een uitdagende baan. Door de kleinschaligheid die onze organisatie kenmerkt, krijg je al snel veel verantwoordelijk. Jij staat ervoor open om deze uitdaging aan te gaan en je bent niet bang om fouten te maken. Daarnaast krijg je binnen onze organisatie een breed takenpakket, dus ontwikkeling binnen jouw vakgebied in de breedste zin van het woord is zeker aan de orde. Jij hebt zin om een vliegende start te maken in je carrière en je de werkzaamheden snel eigen te maken. Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen maar kan je rekenen op je collega’s en passende begeleiding en opleiding.

Verantwoordelijkheden

Als WOZ-taxateur ben jij samen met collega’s verantwoordelijk voor de juiste waardenbepaling van woningen, bedrijven en incourante objecten. Je doet marktanalyse, voert taxaties uit ten behoeve van de jaarlijkse herwaardering en hertaxaties naar aanleiding van bezwaar- en beroepschriften. Je waardeert de WOZ-objecten, modelmatig via de taxatieapplicatie van 4WOZ. Je toetst taxaties naar aanleiding van bezwaar en beroep. Ook vertegenwoordig je de gemeente in bezwaar- en beroepsprocedures bij de Rechtbank of het Gerechtshof. Je bewaakt samen met collega’s de volledigheid en juistheid van de gegevens die aan de taxaties ten grondslag liggen. Kortom, een breed takenpakket met veel uitdagingen! 

Wij bieden jou

 • Een uitdagende functie voor 36 uur per week (parttime ook mogelijk) met veel ontwikkelmogelijkheden.
 • Ruime mogelijkheid tot het volgen van vakinhoudelijke opleidingen.
 • Het betreft een functie voor een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij wederzijdse tevredenheid.
 • Een salaris tussen de €2.865 en € 4.208 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 9).  Afhankelijk van je kennis en ervaring word je ingeschaald in de betreffende functie. Het kan zijn dat je eerst een aanloopschaal aangeboden krijgt. Voor zeer ervaren kandidaten is aan arbeidsmarkttoelage van 10% bespreekbaar. 
 • Een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget(IKB) van 17,45% van je brutosalaris. Je kunt dit bedrag uit laten betalen of je koopt er bijvoorbeeld extra verlof voor. Jij kan zelf bepalen wat je met dit geld doet!
 • Je deelt in overleg met je team je eigen tijd in waardoor je een goede balans hebt tussen werk en privé.
 • Mogelijkheid tot uitruil woon-werk reiskosten. Je profiteert van een belastingvoordeel. 
 • Een iPhone en laptop van de gemeente.
 • Een goede pensioenregeling, we zijn aangesloten bij Pensioenfonds ABP.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenregeling en een aantal andere aanvullende verzekeringen.

Wie ben jij

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.  
 • Je hebt affiniteit met het vak en/of de ambitie om je te ontwikkelen tot WOZ-taxateur.
 • Je herkent jezelf in de competenties flexibiliteit, samenwerken en verantwoordelijkheid.
 • Jij zoekt intern en extern gemakkelijk de samenwerking op. 
 • Je bent klantgericht en kan inwoners op de goede manier te woord staan (mondeling en schriftelijk).
 • Je hebt het vermogen om zelf je werk goed te organiseren, te analyseren en je neemt jouw verantwoordelijkheid hierin.

Waar kom je te werken

De gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen en Wijchen werken samen op het terrein van belastingen/WOZ. Vanuit het gemeentehuis Beuningen worden voor deze vijf gemeenten alle belastingzaken door het team van Munitax verzorgd. Gemeente Beuningen werkt vanuit de visie “Beuningen maken we samen”. Samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en flexibiliteit zijn kernbegrippen binnen de Beuningse gemeenteorganisatie. Het is belangrijk dat je in ons team past en daarom zijn we op zoek naar iemand waarbij deze kernbegrippen natuurlijkerwijs aansluiten. Collega’s zijn hulpvaardig en betrokken, er heerst een prettige en informele werksfeer en er zijn korte lijnen. Daarnaast is er ruimte voor creativiteit, vernieuwing en (persoonlijke) ontwikkeling.  

Klinkt goed? Solliciteer dan snel!

Solliciteren kan direct en alleen online via de website Werken in Gelderland. Graag ontvangen we je motivatie en cv uiterlijk op woensdag 6 juli. De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats op maandag 11 of dinsdag 12 juli. De tweede gesprekken zijn op vrijdag 15 juli. Voor deze functie wordt tegelijkertijd intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten. 

Als je meer wilt weten over de functie of de organisatie kun je bellen met teamleider Munitax de heer Peter Logemann, bereikbaar via tel. 14 024. Of bekijk de website van Munitax of de gemeente Beuningen. Een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor deze functie.