Vacature: Allround medewerker burgerzaken

Vind jij het leuk om je uiterste best te doen voor een inwoner, die belt, langskomt aan de balie of digitaal een aanvraag doet? Bijvoorbeeld als hij of zij een reisdocument of rijbewijs nodig heeft, aangifte komt doen van de geboorte van een kind of een verhuizing doorgeeft. Dan zoeken we jou!

Wil jij werken in een kleinschalige en informele organisatie? Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je veel verantwoordelijkheid en een breed takenpakket krijgt? Dan ligt er een leuke uitdaging op je te wachten bij de gemeente Beuningen!
Wij zoeken een:

Allround medewerker burgerzaken

(24 uur per week)

Jij doet ’t gewoon

Als allround medewerker burgerzaken zorg jij voor een optimale dienstverlening aan de inwoner, die belt, langskomt aan de balie of digitaal een aanvraag doet. Je neemt de klantvraag in behandeling, beoordeelt de aard van de aanvraag en geeft informatie. Voordat je overgaat tot het verstrekken van bijvoorbeeld reisdocumenten of rijbewijzen toets je de aanvragen aan de regelgeving. Daarnaast geef je uitvoering aan werkzaamheden voor de Burgerlijke Stand. Denk hierbij aan het opstellen van aktes van geboorte, huwelijken, overlijden en het inschrijven van echtscheidingen in de registers van burgerlijke stand. Ook houd je de Basisregistratie personen(BRP) bij zoals verhuizingen en eerste inschrijvingen en verstrek je persoonsinformatie aan instanties. Als laatste bedien je het kasregister en ondersteun je bij de verkiezingen. 

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 4. Bij voorkeur BABZ of MLO-BZ.
 • Werkervaring in het taakveld burgerzaken en met systemen zoals IZRM en iBurgerzaken is een must.
 • Je bent enthousiast over het vakgebied. Je vindt studeren leuk en je staat ervoor open om verschillende opleidingsmodules te volgen.
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent vaardig in het gebruik van het Microsoft Office pakket. 
 • Je hebt een klantgerichte houding en werkt oplossingsgericht. 
 • Je werkt zorgvuldig en bent in staat om zelfstandig te werken. 
 • Je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Wij bieden jou

 • Een uitdagende functie binnen onze gemeente voor 24 uur per week. In eerste instantie bieden we je een contract voor een jaar, met perspectief op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij wederzijdse tevredenheid. 
 • Een vast maandsalaris. Deze functie is gewaardeerd op niveau 7 (peildatum 1-4-2022, maximaal € 3.301,00 bruto per maand op basis van 36 uur). Afhankelijk van je kennis en ervaring word je ingeschaald. 
 • Een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget(IKB) voor doelen die passen bij jouw levensfase en persoonlijke wensen. Je kunt hierbij denken aan het kopen van extra verlofuren of een opleiding. Het IKB bedraagt 17,45% van je brutosalaris.
 • Een goede balans tussen werk en privé door flexibele werktijden. Je deelt je eigen agenda in op basis van een Individuele Werkkaart. 
 • Een onboardingsprogramma waarbij je een buddy toegewezen krijgt die je wegwijs maakt in onze organisatie.
 • Mogelijkheid tot uitruil woon-werk reiskosten. Je profiteert van een belastingvoordeel. 
 • Een iPhone en laptop van de gemeente.
 • Een goede pensioenregeling, we zijn aangesloten bij Pensioenfonds ABP. 
 • Een tegemoetkoming in de kosten van je zorgverzekering en sportabonnement.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenverzekering en een aantal andere aanvullende verzekeringen.

Werken bij gemeente Beuningen

De gemeente Beuningen strekt zich uit langs de zuidelijke oever van de Waal en bestaat naast Beuningen uit de dorpen Ewijk, Winssen en Weurt. Samen met ruim 180 collega’s werk jij aan een hoge mate van toegankelijkheid richting inwoners. 

Als allround medewerker burgerzaken maak je onderdeel uit van het team Publiekszaken. Dit team is onderdeel van de afdeling Dienstverlening. Deze sterk op dienstverlening gerichte afdeling geeft een hoge prioriteit aan een vlotte, efficiënte en persoonlijke service aan klanten.

Binnen de gemeente Beuningen wordt er gewerkt met zelforganiserende teams. Samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en flexibiliteit zijn belangrijke kernbegrippen en van groot belang in de organisatie. Collega’s zijn hulpvaardig, betrokken en er heerst een prettige werksfeer. Daarnaast is er ruimte voor creativiteit, vernieuwing en (persoonlijke) ontwikkeling. 

Klinkt goed? Solliciteer dan snel!

Solliciteren kan direct en alleen online via de website Werken in Gelderland. Graag ontvangen we je motivatie en cv vóór 4 juli.
    
Voor deze functie wordt tegelijkertijd intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten. Een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor deze functie. 

Als je eerst meer wilt weten over de inhoud van deze functie, neem dan contact op met Connie Pichel, senior medewerker Publiekszaken. Voor personele vragen kun je contact opnemen met Ronald Snijders, manager Dienstverlening. Beiden zijn bereikbaar via 14 024. Nieuwsgierig naar de gemeente Beuningen? Kijk op onze website voor meer informatie of ga naar ons YouTube-kanaal.
    
Wij stellen acquisitie naar aanleiding van de vacature niet op prijs.