Gemeentegids

Elk jaar brengen we een gemeentegids uit. Deze ontvangt u thuis. In deze gids staat algemene informatie over de gemeente en de adressen en telefoonnummers van belangrijke instellingen, verenigingen en stichtingen. Dit adressendeel van de gemeentegids staat ook online.

Digitale gemeentegids

U vindt de gegevens van alle lokale en regionale instellingen, verenigingen, stichtingen en bedrijven in de digitale gemeentegids. Bij ieder adres staat een plattegrond of kunt u een route laten berekenen. Deze digitale versie wordt altijd up-to-date gehouden door de uitgever Akse Media.

Digitale gemeentegids bekijken

Leeshandicap

Heeft u een leeshandicap, bekijk dan de speciale website van de digitale gemeentegids.

Gemeentegids aanvragen

Iedereen die in de gemeente Beuningen woont, krijgt de gemeentegids na verschijning thuisbezorgd. Als u de gids niet heeft gekregen of als u de gids bent kwijt geraakt kunt u deze ophalen in het gemeentehuis. Of stuur een e-mail naar gemeente@beuningen.nl

Aanmelden of wijzigingen doorgeven

Aanmeldingen, aanvullingen en wijzigingen in de gemeentegids Beuningen zijn van harte welkom. Stuur daarvoor een e-mail naar redactie@aksemedia.nl onder vermelding van gemeentegids Beuningen.