Foto-expositie

Herinnert u zich de bibliobus nog? Of de start van de bouw van sporthal Jonkershof in Weurt? En anders midgetgolfbaan De Houtduif in Beuningen? Mooie herinneringen aan hoe de gemeente eruitzag in de jaren ‘80 en ‘90. Veel van deze plekken zien er nu heel anders uit. Van 1 juli tot half september bekijkt u daarom een tentoonstelling met 40 foto’s uit deze tijd in het gemeentehuis. De foto’s hangen in de hal voor de raadzaal op de eerste verdieping. En als u er dan toch bent, neem dan ook direct een kijkje bij de burgemeestersgalerij.

Afgebeelde personen

We hebben ons best gedaan om de personen op de foto’s te achterhalen. Dit is niet bij elke foto gelukt. Weet u wie er op de foto’s staan? Laat dit dan weten via foto@beuningen.nl. Staat u op een van de foto’s en stelt u dit niet op prijs? Dan horen we dit ook graag.

Foto’s delen

Heeft u zelf nog oude foto’s van plekken of personen uit de gemeente die u wilt delen? Stuur deze foto’s naar foto@beuningen.nl. We horen ook graag uit welk jaar de foto komt, waar de foto gemaakt is, wie erop staan en wie de fotograaf is.