Reactie burgemeester Daphne Bergman schietincident Burgemeester Geradtslaan

Er was vanochtend een dodelijk schietincident op de Burgemeester Geradtslaan. Hieronder leest u de reactie van burgemeester Daphne Bergman op het incident.

Er was vanochtend een dodelijk schietincident op de Burgemeester Geradtslaan. Ik ben erg geschrokken. Als gemeente en politie staan we voor en werken we aan een veilige gemeente Beuningen. De veiligheid van onze inwoners staat voorop. Een schietincident in onze gemeente tolereren we niet. De politie is bezig met onderzoek naar de toedracht van dit incident. Ik sta in nauw contact met hen. 

Er waren veel inwoners die iets van het incident meekregen. Dat heeft impact. Gisteravond kwamen we samen met onze inwoners samen om stil te staan bij de impact van de gebeurtenis. Inwoners konden met mij in gesprek. Daarbij werden we ondersteund door Slachtofferhulp Nederland, het Sociaal Team en de politie. 

Slachtofferhulp Nederland

Kon u niet bij de avond zijn, maar wilt u wel graag met iemand praten over het incident? Op de website www.slachtofferhulp.nl is veel informatie te vinden. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Slachtofferhulp Nederland via 0900 0101. 

Meer informatie? 

Inwoners die iets gezien hebben of u iets kwijt willen over het incident kunnen contact opnemen met de politie via 0900 88 44. Anoniem informatie delen kan via 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem)