Dienstverlening gemeente Beuningen door coronavirus

De gemeente is geopend volgens de openingstijden, dat geldt ook voor de gemeentewerf. Maar door de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, hebben wij onze dienstverlening aangepast. Houd hier rekening mee.

 • Regel zoveel mogelijk digitaal
  Via onze website kunt u veel zaken direct online regelen. Denk bijvoorbeeld aan het doorgeven van een verhuizing.
 • Maak een afspraak door te bellen met de gemeente 
  Op dit moment is het alleen mogelijk om in overleg met onze medewerkers telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer 14 024.
 • Hoe gaan wij om met de ontvangst van mensen?
  - Wij schudden geen handen;
  - We vragen u 1,5 tot 2 meter afstand te houden;
  - We leggen een formulier, paspoort, id-kaart etc. op de balie/tafel in plaats van het aan te geven;
  - Bij de ingang staat desinfecterende handgel die u kunt gebruiken.
 • Heeft u gezondheidsklachten?
  Kom dan alstublieft niet naar het gemeentehuis.

Let op! Er is geen avondopenstelling op maandag. Bekijk de openingstijden op deze pagina.

Sociaal Team

Ons Sociaal Team doet de keukentafelgesprekken telefonisch. Zij plannen hiervoor een telefonische afspraak met u in. Kijk voor meer informatie over het Sociaal Team op deze pagina.

Omgevingsdienst Rijk van Nijmegen (ODRN)

Gaat u iets bouwen of verbouwen? Of wilt u een boom kappen? U kunt als inwoners met al uw vragen over het aanvragen van vergunningen ook terecht bij onze balie Bouwen en Wonen in het gemeentehuis. Door de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus heeft de ODRN maatregelen genomen.

 • U kunt telefonisch of per e-mail vragen stellen aan de ODRN. Telefoonnummer 024 024 751 7700 of via info@odrn.nl. Of vul het contactformulier in.

Milieustraat en afvalinzameling

Dar haalt voor ons het afval op. Dat blijft Dar doen. Dit geldt alleen niet voor grof afval. De milieustraten blijven open, maar er zijn wel extra maatregelen. Meer informatie leest u op de website van Dar.

Loket Duurzaam Wonen Plus

Het fysieke Loket Duurzaam Wonen Plus in de Lèghe Polder in Beuningen is tijdelijk gesloten. U kunt contact opnemen via e-mail info@duurzaamwonenplus.nl of via de website www.duurzaamwonenplus.nl. U kunt ook bellen via het algemene nummer van de gemeente Beuningen 14 024. We maken dan een belverzoek.