Nieuwsberichten november

 • Gemeentehuis, gemeentewerf en Munitax eerder gesloten

  31 oktober 2019

  Vanwege een personeelsbijeenkomst zijn het gemeentehuis, de gemeentewerf en Munitax op donderdag 14 november vanaf 12.30 uur gesloten en telefonisch niet bereikbaar.

 • Gemeente sluit drie drugspanden

  05 november 2019

  De gemeente Beuningen heeft op dinsdag 5 november drie drugspanden gesloten en verzegeld. Een pand aan het Gewelf in Beuningen gaat voor vier maanden dicht. Een pand aan de Lavendelstraat in Beuningen en een woning aan de Smallencamp in Ewijk worden drie maanden gesloten. De politie heeft de woningen eerder dit jaar doorzocht tijdens een uitgebreid onderzoek naar handel in verdovende middelen. Hierbij zijn o.a. (hard)drugs en druggerelateerde goederen gevonden en in beslaggenomen. Deze vondst vormt een ernstige aantasting van de veiligheid en leefbaarheid. Daarom besloot de burgemeester om de woningen tijdelijk te sluiten.

 • Burgemeestersontbijt in Beuningen

  Vanochtend aten 23 kinderen van basisschool de Vuurvlinder in Beuningen met burgemeester Bergman een gezond ontbijt. Zo begonnen ze samen aan een goede start van de dag.

 • Sportconferentie Beuningen

  08 november 2019

  Welke kansen ziet u voor sport en bewegen in de gemeente Beuningen? Denk en praat mee tijdens de Beuningse sportconferentie op woensdag 20 november in Theater de Molen (Molenstraat 54) in Beuningen. De avond start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

 • 19 november geen reisdocumenten aanvragen

  Op dinsdag 19 november kunt u helaas geen identiteitskaart en/of paspoort aanvragen. We vervangen dan namelijk ons systeem. U kunt dinsdag 19 november wel uw documenten ophalen.

 • Begrotingsraad 12 november om 14.30 uur

  07 november 2019

  De gemeenteraad van Beuningen stelt op dinsdag 12 november de programmabegroting 2020 vast. U bent van harte welkom om bij de vergadering te zijn. Deze begint om 14.30 uur in het gemeentehuis.

 • Gemeente Beuningen zoekt pleegouders

  08 november 2019

  Kinderen horen thuis, dat vindt iedereen. Maar soms zitten kinderen zo in de knel dat een liefdevolle plek elders nodig is. Een warme plek in een ander gezin, waar het kind zich tijdelijk ‘thuis’ mag voelen. Het liefst dichtbij, in hun vertrouwde omgeving. In Nederland wonen ongeveer 18.000 kinderen in een pleeggezin omdat zij tijdelijk of gedeeltelijk niet thuis kunnen wonen. Ook gemeente Beuningen wil kinderen en hun ouders die het moeilijk hebben zo dicht mogelijk bij huis helpen. Daarom is de gemeente hard op zoek naar pleegouders.