Nieuwsberichten maart

 • De week van de burgemeester

  12 februari 2019

  Wat doet de burgemeester allemaal?

 • Ruim 600 inwoners ruimen zwerfvuil op

  18 maart 2019

  De gemeente Beuningen organiseerde afgelopen weekend voor de dertiende keer de Maas & Waalse Schoonmaakdagen. Door weer en wind ruimden 600 inwoners het zwerfafval in de gemeente op.

 • Andere ophaaldagen voor oud papier in 2019

  15 maart 2019

  In 2019 haalt Dar het oud papier en karton op veel plaatsen op een ander moment op. Het kan zijn dat zij uw oud papier vorig jaar in de avond ophaalden en dat zij uw oud papier dit jaar overdag ophalen. Legen zij uw papiercontainer ’s avonds? Zet uw container dan om 17.00 uur aan de straat.

 • Economische groei in gemeente Beuningen boven gemiddelde

  20 maart 2019

  Het aantal bedrijven in de gemeente Beuningen groeide in 2018 met 4,9%. Ook waren er meer banen in de gemeente dan het jaar daarvoor. Met 8.270 banen lag dat getal 2,9% boven dat van 2017. De groei van het aantal bedrijven en banen ligt boven het gemiddelde in Gelderland. In de provincie waren er in 2018 4,6% meer bedrijven en 2,4% meer banen dan in 2017.

 • Voorlopige uitslagen Provinciale Statenverkiezing en Waterschapsverkiezing gemeente Beuningen

  21 maart 2019

  Woensdag 20 maart kon u stemmen voor de Provinciale Statenverkiezing en de Waterschapsverkiezing. Hieronder leest u de voorlopige uitslag van de Provinciale Statenverkiezing. Ook vindt u hier de voorlopige uitslag van de Waterschapsverkiezing Rivierenland.

 • Zorgkrant ‘Samen meedoen in Beuningen’

  15 maart 2019

  U heeft een huis-aan-huis krant Samen Meedoen in Beuningen in de bus gekregen. Deze krant gaat over jeugd, zorg en welzijn en onderwijs in de gemeente Beuningen..

 • Een stroomstoring: wat als u hiermee te maken krijgt?

  22 maart 2019

  Stelt u zich eens voor: de stroom in uw huis valt uit. De lichten in de omgeving zijn uit en de tv, radio en computer werken niet meer. U heeft ook geen verbinding met uw telefoon en de verwarming doet het niet. Een uitval van een vitale voorziening, zoals stroom, kan erg vervelend zijn. U wilt toch voorbereid zijn?

 • Samen de leefbaarheid verbeteren in uw buurt, wijk of dorp

  22 maart 2019

  Heeft u samen met de mensen uit uw buurt een goed idee voor het socialer maken van uw wijk , buurt of dorp? Zoals samen koken voor ouderen of samen bewegen? De Leefbaarheidsalliantie kan u daarbij helpen!