Gevonden voorwerpen Down The Rabbit Hole

Iets kwijt? Bekijk de lijst met gevonden voorwerpen van Down The Rabbit Hole.

Lijst met gevonden voorwerpen

Je vindt hier de lijst met gevonden voorwerpen binnen de gemeente Beuningen. Om de voorwerpen van festival Down The Rabbit Hole te vinden, zoek even (CTRL + F) op DTRH. De gevonden voorwerpen van DTRH staan er vanaf 9 juli op en die lijst wordt de komende dagen bijgewerkt. Ben je spullen in je kluisje vergeten of heb je iets in de pendelbus laten liggen? Kijk dan in app van DTRH. Daar vind je waar je daarvoor terecht kunt.

Contact

Staat je verloren voorwerp op de lijst, neem dan tijdens kantoortijden contact op met de gemeente Beuningen via het telefoonnumer 14 024.

Beschrijving voorwerp

Geef zoveel mogelijk specificaties wat betreft jouw gevonden voorwerp, daarmee kunnen wij je sneller helpen.

Telefoon

Ben je jouw telefoon verloren dan ontvangen wij graag je IMEI-nummer (serienummer), het merk en een omschrijving/voorbeeld van je achtergrondfoto. Mocht je geen IMEI-nummer hebben, dan ontvangen wij graag een beschrijving van je telefoon. Wat voor een hoesje er omheen zit, bijvoorbeeld.

Sieraden

Gaat het om een sieraad of een zonnebril, vertel ons dan om welk merk het gaat of hoe het voorwerp er verder uit ziet.

ID-kaart, paspoort of rijbewijs

Ben je jouw ID-kaart, paspoort of rijbewijs verloren? Deze moeten we helaas vernietigen vanwege fraude-gevoeligheid en privacy.

Bankpas verloren

Bankpas verloren? Dan zien wij graag een kopie van je rijbewijs of iets anders waarmee jij je kunt legitimeren tijdens het ophalen van je verloren voorwerp.

Sleutels

Gaat het om uw sleutels, dan ontvangen wij graag een zo gedetailleerde beschrijving van je sleutel. Zitten er nog andere sleutels aan? Een sleutelhanger? Of eventueel het merk en de kleur van je sleutel.