Nieuwsberichten januari

 • Energiek Beuningen inloopavond

  07 januari 2019

  Op 17 januari organiseert Energiek Beuningen een inloopavond. Laat u op 17 januari bijpraten over het locatieplan, de verkenning en het advies van de Gebiedsraad voor windenergie en zonneparken in Beuningen.

 • Belastingaanslag van Munitax binnenkort in de bus

  07 januari 2019

  Eind januari ontvangen de meeste inwoners en ondernemers de belastingaanslag 2019 van Munitax. Heeft u vragen over uw WOZ-waarde of uw aanslag? Bel met 024-6780962 en krijg snel iemand aan de lijn. Kunnen we uw vraag niet direct beantwoorden? Dan bellen we u binnen vijf werkdagen terug.

 • Nieuwjaars- en installatietoespraak 2019 burgemeester Daphne Bergman

  16 januari 2019

  Op vrijdag 11 januari werd Daphne Bergman geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Beuningen. Ook vond de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Beuningen plaats. Kersverse burgemeester Daphne Bergman toostte samen met inwoners en het gemeentebestuur op 2019. Afgelopen jaar leerde Daphne Bergman als waarnemend burgemeester de gemeente Beuningen en de inwoners al kennen. Nu ze benoemd is tot burgemeester leert ze de gemeente graag nog beter kennen. De nieuwjaarsreceptie was hiervoor de aftrap. Ze hield tijdens de installatie en nieuwjaarsreceptie een toespraak. Deze zijn hier terug te lezen.

 • #tothier komt het water in jouw woonkamer

  31 januari 2019

  De dijken in het rivierengebied beschermen ons tegen een overstroming. Maar wat als het toch misgaat? in 1995 was het kantje boord in het rivierengebied. 24 jaar geleden startte op 31 januari 1995 een van de grootste evacuaties uit de Nederlandse geschiedenis. Het liep gelukkig goed af: het rivierengebied overstroomde niet. Toch is er een kans dat je dit wél meemaakt. Tot waar staat het water dan bij jou thuis? En wat betekent dat? De campagne #tothier van Waterschap Rivierenland brengt het op vernieuwende wijze in beeld.