Jubileum voor buurtvereniging

Buurtvereniging De Veerman doet dit jaar voor de 10e keer mee aan de Maas&Waalse schoonmaakdag. Help jij hen op 16 maart?

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart zijn weer de Maas en Waalse Schoonmaakdagen. Veel mensen uit de gemeente Beuningen doen dit jaar weer mee: van inwoners en scholen tot aan verenigingen. Ook Buurtvereniging De Veerman steekt dit jaar de handen weer uit de mouwen. U doet toch ook mee met de Maas en Waalse Schoonmaakdagen? Meld u nu aan via 14024 of www.beuningen.nl/schoonmaakdag.

Meer dan 10 keer voor Buurtvereniging De Veerman

Buurtvereniging De Veerman doet al meer dan 10 jaar mee met de Maas en Waalse schoonmaakdagen. Ruim 25 actieve leden ruimen dan zwerfafval op. “Wij doen mee, omdat we de leefbaarheid in onze buurt en in het algemeen erg belangrijk vinden,” vertelt voorzitter René van den Heuvel.

Prettig leven in eigen buurt

De buurtvereniging laat graag zien dat zij verantwoordelijkheid neemt voor haar eigen buurt. Ook buiten de Schoonmakendagen om houdt de vereniging haar buurt schoon. Tijdens het opruimen komen de leden van alles tegen: van zwerfafval zoals blikjes, tot gedumpt afval zoals fietsen. René vindt het niet meer dan normaal om waar nodig op te ruimen in de buurt: “Het is belangrijk dat we prettig in onze buurt kunnen leven. Hier levert iedereen een bijdrage aan.”

Verantwoordelijk voor eigen omgeving

Buurtvereniging De Veerman roept andere bewoners op om ook de verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen omgeving. “Wees niet alleen verantwoordelijk voor je eigen plek, maar ook de ruimte daaromheen. Immers, die is van iedereen en dus ook van jou.”

Helpt u dus ook mee? Meld u dan nu aan voor de Maas en Waalse Schoonmaakdagen.

Buurtvereniging De Veerman