Nieuwsberichten februari

 • Vermeldingen gemeentegids 2019-2020

  29 januari 2019

  Eind juni 2019 wordt de nieuwe gemeentegids van Beuningen weer huis aan huis bezorgd. De uitgave van deze gemeentegids wordt net als vorig jaar verzorgd door uitgeverij Akse Media BV uit Den Helder. De uitgever is gestart met het actualiseren van de adressen in onze gemeentegids.

 • Blinkend Schoon Beuningen

  04 februari 2019

  Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart zijn weer de jaarlijkse Maas en Waalse Schoonmaakdagen. Veel Beuningenaren doen elk jaar weer mee. Van inwoners en scholen tot aan verenigingen. Ook de afvalcoaches steken dit jaar hun handen uit de mouwen. Ze gaan niet alleen zwerfafval te lijf, maar besteden vooral in de weken voor de Schoonmaakdagen extra aandacht aan voorlichting over zwerfafval.

 • Uitbreiding Kindpakket Beuningen

  04 februari 2019

  De Stichting Leergeld 2stromenland en de gemeente Beuningen hebben hun samenwerking weer uitgebreid. Vanaf nu zijn ook de verjaardagsbox en het fietsplan opgenomen in het Kindpakket.

 • Locatieplan Energiek Beuningen

  19 februari 2019

  Op 17 januari was de inloopavond over het locatieplan van Energiek Beuningen. Zo'n 150 inwoners kwamen de plannen bekijken en lieten zich bijpraten door experts en leden van de Gebiedsraad.

 • Sjors Sportief & Sjors Creatief start weer in Beuningen

  05 februari 2019

  Alle leerlingen uit het basisonderwijs in de gemeente Beuningen ontvangen deze week het Sjors Sportief/Creatief boekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve activiteiten waaraan ze kunnen meedoen. Een leuke – en vaak gratis- manier voor kinderen om te zien wat er te doen is op het gebied van sport en cultuur in Beuningen!

 • Blinkend Schoon Beuningen

  07 februari 2019

  Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart zijn weer de Maas en Waalse Schoonmaakdagen. Veel Beuningenaren doen ook dit jaar mee. Van inwoners en scholen tot aan verenigingen. Ook de Wijkhelden steken dit jaar hun handen uit de mouwen. U doet samen met hen toch ook mee met de Maas en Waalse Schoonmaakdagen? Meld u aan bij de gemeente Beuningen via 14024 of via gemeente@beuningen.nl.

 • Dagje uit? Of rolstoel nodig? Leen een rolstoel!

  07 februari 2019

  Dagje uit? Of rolstoel nodig? Leen een rolstoel!

 • Nieuw! KidsXtra, voor kinderen van 4 tot 8 jaar

  07 februari 2019

  Bewegen en (samen) spelen is erg belangrijk voor een kind. Maar soms is dat lastig en hebben ze een extra zetje hierbij nodig. Het Dijkmagazijn helpt samen met fysiotherapeuten, diëtisten en een sportcoach om kinderen meer te laten bewegen en spelen en hier plezier in te hebben.

 • Maas&Waalse Schoonmaakdag

  12 februari 2019

  Doe mee op 16 maart met de 13e Maas&Waalse Schoonmaakdag.