Vier de democratie!

Gaat u met ons mee naar het democratiefestival op Veur-Lent? Houd 31 augustus vrij in de agenda.

Op 30 en 31 augustus vieren we de democratie! Dat doen we op het eiland 'Veur-Lent' in de Waal bij Nijmegen! Natuurlijk is de gemeente Beuningen daarbij. Gaat u met ons mee? De toegang is gratis.

Het Democratiefestival is een initiatief van VNG en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties. Een festival over belangrijke onderwerpen. Over duurzaamheid, onderwijs, over hoe we met elkaar samenleven. Kijk waar u staat in actuele discussies. Of ga met politici in debat. Luister naar persoonlijke verhalen van bijzondere Nederlanders. Of ga touwtje springen, want geen festival is compleet zonder leuke festivalacts. En dus kunt u ook muziek aanvragen, dansen, een yogales volgen of een foto maken in een photo booth. Bekijk het hele programma op www.democratiefestival.nu.

Samen op pad
U kunt zich natuurlijk zelf opgeven. Maar wij vinden samen gaan gezelliger. Wethouder Piet de Klein staat op zaterdag om 09.15 uur bij het gemeentehuis. Daar verzamelen we ons en dan gaan we samen op de fiets naar Veur-Lent. Wij zorgen voor de lunch. Laat u weten of u meegaat? Dat kan t/m 18 augustus via gemeente@beuningen.nl,  o.v.v. 'democratiefestival'. Dan zorgen wij, naast de lunch, ook dat u bij het festival direct het terrein op kunt. Zo hoeft u niets te missen.

Tot de 31e!

Afbeelding democratiefestival