18-23 jaar? Vul de enquête in en win een bioscoopbon t.w.v. €14

De gemeente Beuningen wil 18- tot en met 23-jarige inwoners graag meer betrekken bij de vorming van beleid. Maar waarover willen zij meedenken? En hebben zij hier wel tijd voor? Wij willen het graag weten!

Wij werken graag samen met inwoners aan onze plannen. De inbreng van bewoners zorgt voor beleid dat beter aansluit op de praktijk. Er zijn er al verschillende groepen mensen die met ons samenwerken. Nu willen wij graag de visie van een andere groep horen: jongvolwassen inwoners van 18 tot en met 23 jaar. Met de mening en inbreng van jongere inwoners, kunnen we ons namelijk beter voorbereiden op de toekomst van onze gemeente.

Vul de enquête in

Daarom doen wij onderzoek. Daarvoor hebben we een vragenlijst opgesteld. Met deze vragenlijst willen wij achter de wensen en behoeften van deze jongere groep komen. Ben of ken jij 18- tot en met 23-jarig(en) die wonen in Beuningen, Ewijk, Weurt of Winssen? Wij verloten bioscoopbonnen t.w.v. €14. Deze zijn te gebruiken bij de bioscopen in Beuningen, Wijchen en Malden. Om de enquête in te vullen, ga naar http://bit.do/beuningen of scan de QR code. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

QR-code enquête

Meer weten over dit onderzoek? Stuur dan een mail naar m.roefs@beuningen.nl