Uitvoerder Kindpakket Beuningen failliet

AMCNEXXT, het bedrijf dat voor de gemeente Beuningen het Kindpakket verzorgd, is failliet. Gemeente Beuningen is onaangenaam verrast door dit nieuws. Het bedrijf uit Millingen aan de Rijn is onder curatele gesteld. De regeling blijft wel gewoon bestaan.

Wethouder Pim van Teffelen: “Dit is heel vervelend nieuws. We vonden en vinden het belangrijk dat kinderen uit een gezin met een laag inkomen mee kunnen blijven doen. De regeling zelf verandert niet. Mogelijk verandert er wel iets in de uitvoering. Daar kijken we nu naar.”

Overleg met curator

De gemeente overlegt deze week met de curator over de stappen die genomen moeten worden. Tegelijkertijd kijkt ze naar andere mogelijkheden. Voor gezinnen die nu gebruik maken van de regeling verandert er niets. Gezinnen die gebruik willen maken van het Kindpakket kunnen zich nu nog aanmelden via de website beuningen.mijnkindpakket.nl. Als er in de manier van aanmelden iets verandert laat de gemeente dat weten.

Inloopspreekuur

Omdat het deze week Nationale Sportweek is zijn er extra inloopspreekuren over het Kindpakket. Die gaan ook gewoon door. Het inloopspreekuur is vrijdag 28 september van 09.00 tot 11.00 uur op het gemeentehuis.