Van oud naar nieuw textiel!

Doe mee met de textielactie en maak kans op een mooie prijs

De herfst is nu echt begonnen. Doet u geen zomerkleding meer aan en wilt u het wegdoen? Doe het dan in de textielcontainer of breng het naar de milieustraat! Waarom? Een deel van het ingezameld textiel is nog goed draagbaar als kleding. Textiel dat niet meer draagbaar, kapot of versleten is, gebruiken we voor nieuwe producten zoals poetsdoeken en isolatiemateriaal. Reden om al uw textiel in de textielcontainer te doen. Kijk! Afval is grondstof als u het goed scheidt.

 

Doe mee met de textielactie van 15 tot en met 31 oktober en wie weet wint u met uw foto een mooi product van gerecycled textiel, zoals een mooie wintersjaal!

 

Wat moet u doen?
Lever uw textiel in bij een textielcontainer bij u in de buurt en leg dit moment op een unieke of leuke manier vast op een foto. Stuur de foto voor 1 november naar info@dar.nl of deel de foto op de Facebookpagina van Dar met #textielactie. Wie weet wint u een mooi product van gerecycled textiel.
Op 1 november maakt Dar de winnaars bekend. Met het opsturen van de foto geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto door Dar.

 

loep met kleding

 

 

Kijk voor meer informatie op: www.dar.nl/textiel