Nieuwe uitvoerder Kindpakket Beuningen

Internexxt uit Breukelen gaat vanaf vandaag voor de gemeente Beuningen het Kindpakket uitvoeren. Het bedrijf heeft (een deel van) AMCNexxt overgenomen. Deze organisatie voerde vanaf 1 januari 2018 het Kindpakket uit. Eind september ging AMCNexxt failliet. Internexxt is een bedrijf van Intermediad.

“Voor de mensen die gebruik maken van het Kindpakket verandert alleen de contactinformatie. Verder wijzigt er niets”, vertelt wethouder Pim van Teffelen. “We zijn er blij mee. Intermediad is een bedrijf die voor meer gemeenten het Kindpakket verzorgt. Bijvoorbeeld voor de gemeenten Westland, Nieuwegein en Utrecht.”

De curator van AMCNexxt was vanaf het moment van faillissement in gesprek met organisaties die de dienstverlening wilden overnemen. Internexxt neemt nu de uitvoering van het Kindpakket over.

Nieuwe contactgegevens

Aanvragen en het boeken van een aanbieding blijven via de website www.beuningen.mijnkindpakket.nl lopen. Aanbieders en mensen die van het Kindpakket gebruik maken, of willen maken, kunnen met vragen bij Internexxt terecht. Het bedrijf is vanaf 22 oktober bereikbaar via beuningen@mijnkindpakket.nl of 033 30 35 461.