Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start in Beuningen

Alle kinderen uit het basisonderwijs uit gemeente Beuningen ontvangen weer het Sjorsboekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen. Dit om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Inschrijving start op 7 februari.

Op deze manier hoeven leerlingen niet direct lid te worden van een vereniging, maar maken ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met een activiteit. Basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 schrijven zich vanaf 7 februari in voor activiteiten via www.sjorssportief.nl. Tot die tijd is op deze website is al van alles te beleven.

Voldoende keus voor sportievelingen en crea-bea’s

Kinderen uit de gemeente Beuningen maken kennis met meer dan 60 sportieve en creatieve activiteiten. De basisschoolleerlingen nemen deel aan sporten zoals atletiek, badminton, dansen, lasergamen, tafeltennis, scouting en tennis. Ook aan de creatieve leerlingen is gedacht, denk hierbij aan muziek maken, tekenen en schilderen, taart maken en knutselen. Kortom keus genoeg! Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. Het hele jaar door kunnen kinderen zich inschrijven voor en deelnemen aan activiteiten.

Logo van Sjors Sportief en Sjors Creatief