Nieuwsberichten december

 • Vakantie en leerplicht

  07 december 2018

  De kerstvakantie komt er weer aan. Deze begint op maandag 24 december en duurt tot en met vrijdag 4 januari 2019.

 • Gezocht: leden voor de kandidatenraad!

  11 december 2018

  Krijgt u begeleiding naar of bij werk van WerkBedrijf? Denkt u graag mee over onze dienstverlening? En woont u in Druten, Heumen, Berg en Dal, Mook en Middelaar, Wijchen of Beuningen? Dan zijn we op zoek naar u!

 • College maakt Plussenbeleid

  07 december 2018

  Het college van burgemeester en wethouders van Beuningen gaat een Plussenbeleid maken. In het Plussenbeleid staan de regels waar niet-grondgebonden veehouderijen zich aan moeten houden bij uitbreidingen, waarvoor een planologische procedure nodig is. Sinds vorig jaar moeten gemeenten een eigen Plussenbeleid hebben.

 • Kinderen met weinig geld mogen gratis naar de speeltuin

  06 december 2018

  Afgelopen zaterdag kregen Lilian en Debby van Duijghuijzen een boeket uit handen van Sinterklaas en burgemeester Daphne Bergman. De dames zijn eigenaar van Duijghuijzen Internationale Expediteurs BV. Dit bedrijf biedt via Kindpakket Beuningen gratis kaartjes aan voor Speeltuin de Blije Dries in Wijchen.

 • Trouwen? Maak uw melding bij de gemeente

  03 december 2018

  Gaat u binnenkort trouwen? Of een geregistreerd partnerschap aan in de gemeente Beuningen? Dit kan tussen 9.00 en 21.00 uur. U hoeft hiervoor niet meer in ondertrouw te gaan. Wel doet u melding bij de gemeente.