Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal organiseert ook dit jaar weer een fotowedstrijd. Bent u een creatieve fotograaf? Kunt u het onderwerp van dit jaar, ‘Het trefpunt in uw gemeente’, goed in beeld brengen? Doe dan mee!

Voor een succesvolle deelname is het belangrijk dat u fotografeert in het onderwerp. Wat is het trefpunt in uw gemeente, waar komen oud en jong bijeen? Denk aan het dorpsplein, cultuurhuis of misschien wel de kermis of ander evenement. Wat is kenmerkend voor uw gemeente en voor de Euregio Rijn-Waal?

Hoe kan ik meedoen?

  • U stuurt maximaal drie foto’s in. Deze stuurt u digitaal naar info@euregio.org. Of u drukt de foto’s af (minimaal formaat 13 x 18 cm). U kunt de foto’s dan in een gesloten envelop onder vermelding van ‘Fotowedstrijd’ sturen naar Euregio Rijn-Waal, Postbus 220, 7040 AE ’s Heerenberg.
  • Insturen van foto’s kan tot 31 oktober 2018.
  • Voor alle ingeleverde foto’s krijgt de Euregio Rijn-Waal de gebruiksrechten onder naamsvermelding van de fotograaf.
  • De ingeleverde foto’s worden eigendom van de Euregio Rijn-Waal.

Hoe verder?

Het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal kiest de mooiste foto’s. De winnaars krijgen begin december bericht. Op 17 december worden de winnaars tijdens de eindejaarsbijeenkomst gehuldigd. De twee mooiste inzendingen uit Nederland en uit Duitsland krijgen een beloning van €200,- en €100,-.

Fotograaf