Sjors Sportief & Sjors Creatief breken opnieuw records!

1500 inschrijvingen binnen één dag.

Het sport- & cultuurstimuleringsproject ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ kende in onze gemeente wederom een vliegende start. Vanaf de kick-off op woensdag 1 februari was het een drukte van jewelste op de website www.sjorssportief.nl. Na één dag staat de teller al op ruim 1500 inschrijvingen voor de kennismakingsactiviteiten. Opnieuw een enorm succes!

Populair

Dansen, Freerunning, Hockey, Judo, Lasergamen, Scouting, Turnen, Tennis, Paintball & Kickboksen hadden binnen enkele minuten enorm veel inschrijvingen. Aan de creatieve kant waren Boltaartjes versieren, Muziek Maken, Mozaïeken, Tekenen & Schilderen heel populair. Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met doorslaand succes nieuwe cursussen aan. Activiteiten die al vol zitten hebben vaak ook een wachtlijst. Bij voldoende animo mogen de kinderen die op de wachtlijst staan ook gewoon de activiteit van hun eerste keus uitproberen. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor veel activiteiten zoals Schaatsen, Honkbal en Synchroonzwemmen.

Inschrijven nog steeds mogelijk!

Inschrijven kan het hele schooljaar nog. Het verbinden van kinderen aan sport en cultuur is een van de speerpunten uit het gemeentelijk beleid en ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ zijn één van de instrumenten die de gemeente Beuningen hiervoor inzet. Meer informatie is te vinden op de website www.sjorssportief.nl of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.

Laagdrempelig zonder direct lid te worden

Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier, vaak gratis, kennismaken met veel verschillende activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. De gemeente Beuningen heeft samen met haar sportverenigingen/cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders de krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle Sjorsboekje, waarin meer dan 70 activiteiten worden aangeboden. Alle basisschoolkinderen in onze gemeente hebben een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen. Deze is ook op de website www.sjorssportief.nl te vinden.

Sjors Sportief en Sjors Creatief