Loket Duurzaam Wonen Plus helpt mensen op weg

Meer dan 350 inwoners uit de regio Nijmegen kwamen in de afgelopen vier maanden langs bij Loket Duurzaam Wonen Plus voor informatie en advies. Vanwege deze toch wel koude winter waren er veel vragen over isoleren van de woning en duurzame warmtevoorzieningen. Maar ook: “Wat zijn alternatieven voor het stoken op gas, hoe kan ik mijn woning verbeteren, comfortabeler maken en besparen op energiekosten”.

Subsidie

Er zijn er aantrekkelijke subsidieregelingen van de Rijksoverheid voor eigenaren-bewoners die aan de slag gaan met minimaal twee isolatiemaatregelen of een duurzame warmtevoorziening aanschaffen (denk aan een zonnecollector, pelletkachel of warmtepomp). Loket Duurzaam Wonen Plus helpt inwoners eenvoudig in contact te komen met gespecialiseerde lokale bedrijven, die de duurzame maatregelen kunnen uitvoeren.

Openingstijden

Loket Duurzaam Wonen Plus is een initiatief van de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen. Elke dag van de week is het loket tenminste 1 dagdeel geopend in elk van deze gemeenten. In Beuningen is het loket elke maandagmiddag geopend in het Zolderpark aan het Mauritsplein in Beuningen. Kijk voor meer informatie, openingstijden en andere locaties op www.duurzaamwonenplus.nl. Een e-mail sturen kan ook: info@duurzaamwonenplus.nl.