Beuningen gaat voor duurzaam, u ook?

De herfst is al halverwege en de temperaturen dalen. De verwarming en verlichting maken uw woning weer comfortabel en gezellig. Door het nemen van slimme en energiebesparende maatregelen kan uw energierekening naar beneden, terwijl het comfort behouden blijft. Dat kan op een duurzame manier.

Sfeer door LED verlichting

De laatste jaren heeft de LED-verlichting zich enorm ontwikkeld. Was het eerst een nogal felle en blauwachtige verlichting,  tegenwoordig geeft LED warm en zelfs dimbaar licht. Grootste voordeel is de enorme besparing op je stroomverbruik: bijvoorbeeld van 450 Watt halogeen naar 35 Watt LED met dezelfde lichtopbrengst.

Loket Duurzaam Wonen Plus

Bent u benieuwd welke maatregelen u kunt nemen in uw eigen woning en welke regelingen of subsidies er zijn? Kom langs bij Loket Duurzaam Wonen Plus in uw gemeente.

Het loket is geopend in Het Zolderpark inBeuningen op maandagmiddag van 13:30 tot 17:00uur. Via de website www.duurzaamwonenplus.nl kunt u zich al een beetje oriënteren. U kunt ook in een andere gemeente terecht, als de openingstijd van het loket in uw eigen gemeente niet uitkomt. Een e-mail sturen met uw vraag naar info@duurzaamwonenplus.nl kan natuurlijk ook.

LDW logo