Deel uw foto’s met ons!

Onze gemeente heeft veel mooie plekken waar u foto’s kunt maken. Denk aan de prachtige natuur, het water en de dorpskernen. Iedere kern heeft zijn eigen karakteristieke en prachtige landschappen. Maakt u weleens foto’s in onze gemeente, bijvoorbeeld van de natuur, tijdens Vrijpop of andere evenementen in onze gemeente? Wilt u deze graag aan anderen laten zien? Deel deze dan met ons! Wij plaatsen de foto’s dan regelmatig op onze website, social media of in brochures.

Een fotocollage met spelende kinderen, koninkpaarden, een fietsende meneer, de Waal en bloesem

Deel uw foto’s

Foto’s deelt u met ons via de website www.flickr.com. Maak een gratis account aan, upload uw foto en deel het beeld daarna met de speciale flickr-pool van de gemeente Beuningen: www.flickr.com/groups/gem_beuningen.

Wilt u graag meedoen, maar geen lid worden van Flickr? Stuur dan uw foto’s via WeTransfer naar: foto@beuningen.nl. De foto’s moeten aangeleverd worden als JPG-, JPEG- of PNG-bestand. Communicatie plaatst de foto’s vervolgens op Flickr.

Spelregels flickr-pool

Uw foto in de pool geeft de gemeente Beuningen toestemming om dit beeld kosteloos te gebruiken op haar (digitale) publicaties (o.a. website, brochures, social media). We proberen wel altijd de naam van de fotograaf te vermelden.

Geef bij 'comments' het onderwerp aan en waar het beeld is gemaakt, of zet de locatie op de kaart (Geo-tag). En voorzie het beeld van bijbehorende tag als 'Beuningen'.