Reizende expositie Dit is Beuningen

De mooiste plekken in de gemeente Beuningen. Voor de één zijn dat de prachtige uiterwaarden. Voor de ander is dat de straat of wijk waarin hij of zij woont. Laat u inspireren door alle mooie plekken die we in onze gemeente hebben. Dat kan tot eind april in het gemeentehuis bij de reizende expositie ‘Dit is Beuningen’.

Reizende expositie

De afgelopen 1,5 jaar werden de ‘Dit is Beuningen’ verhalen opgehaald. U las ze mogelijk al in weekblad de Maas & Waler, online, op facebook of op ditisbeuningen.nl. Ook komen er elke twee weken weer nieuwe verhalen bij. ‘Dit is Beuningen’ is er nu ook als reizende expositie.

Expositie in gemeentehuis

Tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari stonden de personen en verhalen centraal in het centrum van Beuningen. Van 1 maart tot eind april vindt u de verhalen nu op de eerste etage van het gemeentehuis. Loop eens binnen op maandag van 8.30 tot 19.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 8.30 tot 17.00 uur of op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Van 11 september tot 16 oktober is de expositie te vinden in het Molenhuis in Beuningen. Dat betekent dat deze ook tijdens de Kunstroute kunt bekijken.

Reizende expositie bij u?

De reizende expositie kan ook bij u komen. Heeft u voor een paar weken ruimte? Neem dan contact op met Ger Loeffen en Willeke Guelen via info@ditisbeuningen.nl.

Dit is Beuningen

Dit is Beuningen is een samenwerkingsproject van Willeke Guelen, Ger Loeffen, de gemeente Beuningen, weekblad de Maas & Waler en Movements Group.