Het hele jaar door de Vierdaagse wandelen

RBT KAN en Stichting DE 4DAAGSE lanceerden op vrijdag 3 maart een gratis wandel-app waarmee u het hele jaar de Nijmeegse Vierdaagse kunt wandelen. De app is toepasselijk de ‘Alledaagse’ genoemd. Zo’n 45.000 wandelaars komen elk jaar in de derde week van juli naar Nijmegen voor de Vierdaagse. In 2017 vindt de wandelmars voor de 101ste keer plaats.

Herre Dijkema, Directeur RBT KAN: “Met de Alledaagse kan men het hele jaar door de Vierdaagse lopen in Nijmegen en omgeving. Je kunt met deze route app vanaf een zelfgekozen locatie op pad. Onderweg worden er tips gegeven zoals info over highlights, wetenswaardigheden en horecagelegenheden. Uiteraard is deze app ook zeer geschikt als trainingsroute voor de Vierdaagsewandelaars.”

Screenshot van de Alledaagse-app met daarop de route door Beuningen en Weurt op dag 2 van de Nijmeegse Vierdaagse
Screenshot van de Alledaagse-app met daarop de route door Beuningen en Weurt op dag 2

De Alledaagse wandelen

Met de Alledaagse loopt u de routes van de Vierdaagse van Nijmegen, met de bijbehorende doorkomstgemeenten op de vier verschillende dagen en de prachtige natuur. Nieuw is het zelf te bepalen tempo waarin u de Alledaagse voltooit. Zo heeft u alle tijd om te genieten van alles wat het Rijk van Nijmegen te bieden heeft. U bepaalt zelf de starttijd, net als de afstand. In de gratis route app staan alle routes van de Vierdaagse, zowel de 30, 40 als 50 kilometer. U kunt met deze route app vanaf een zelfgekozen locatie op pad. In de app ziet u filmpjes van hoe de route waar u loopt er tijdens de Vierdaagse uitziet.

Download de app voor: