Ondernemer van het Jaar Beuningen 2017

De gemeente Beuningen initieert dit jaar voor de tiende keer het jaarlijkse business event met de verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen.
Op woensdag 4 oktober vindt het business event plaats bij Gasterij de Arend te Winssen, waar de genomineerden worden verwacht voor een feestelijke uitreiking.

De jury onder leiding van Hans Peters heeft 20 juni aan de organisatie bekend gemaakt wie de genomineerden zijn in de twee categorieën. Zij zijn door de organisatie persoonlijk op de hoogte gebracht van hun nominatie. De jury was tevreden over het niveau van de voorgedragen inzendingen. Angela Verkuijlen, de nachtburgemeester van Nijmegen, zal wederom de presentatie verzorgen.

De genomineerden

Categorie Ondernemer van het Jaar Beuningen 2017


- Installatiebedrijf Koopmans te Ewijk – Margo Degen en Theo Koopmans
- Expert Beuningen te Beuningen – Ludy en Paul van Lin
- Pieter Oosterhout Buro voor Architectuur BNA bv – Pieter Oosterhout


Categorie Talent Award Beuningen 2017


- In de Kas te Winssen – Frouke Junier en Bas Aalbers
- Juffrouw Krul te Beuningen – Saskia van Haaren
 

Jury en beoordeling

De jury, die bestaat uit mevrouw Laura van der Brugge, de heren May Enning, Hans Peters en de winnaars van de laatste verkiezing mevrouw Petra Benink en de heer Michiel Benink van Rescope, beoordeelt de genomineerden en maakt een keuze aan de hand van de volgende criteria:

  • Onderscheidend zijn in de eigen branche/beroepsgroep
  • Continuïteit van het bedrijf
  • Uitstraling van het bedrijf
  • Servicegerichtheid
  • Maatschappelijke betrokkenheid
  • Duurzaamheid
  • Innovatief vermogen
  • Personeel & Organisatie – mensgerichtheid/scholing

Programma en aanmelden

Het officiële programma start om 19.30 uur. VIP Business Partners wordt de gelegenheid geboden om voorafgaand met de genomineerden te dineren vanaf 17.00 uur.
U bent van harte welkom om zich hiervoor aan te melden. Aanwezigheid bij de uitreiking is kosteloos voor maximaal 2 personen per bedrijf.
Wilt u aanwezig zijn en/of VIP Businesspartner worden, dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen aan a.bosveld@beuningen.nl.