Meer weten over afval? Vraag het aan de afvalcoaches!

Omgekeerd inzamelen is nieuw in de gemeente Beuningen en kan bij u vragen oproepen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over afval(inzameling) in Beuningen? Raadpleeg dan een van de afvalcoaches.

Wie zijn de afvalcoaches?

De afvalcoaches zijn Daan Middelkamp en Linda Schravendeel. Zij kunnen u van 1 januari tot 1 april helpen met bijvoorbeeld:

  • vragen over afvalscheiding
  • vragen over aanbiedregels
  • vragen over het gebruik van de ondergrondse container
  • het geven van advies en voorlichting over afval

Linda Schravendeel en Daan Middelkamp
Afvalcoaches Linda Schravendeel en Daan Middelkamp

Zicht houden op containerlocaties

De afvalcoaches houden ook zicht op de locaties van ondergrondse containers en zorgen er daarmee voor dat deze locaties ook netjes blijven.

Wegbrengen restafvalzakken

De afvalcoaches kunnen u ook helpen met het wegbrengen van uw restafval naar de ondergrondse container, als u dit niet zelf kunt. Op www.dar.nl/omgekeerdinzamelenbeuningen leest u wanneer u hiervoor in aanmerking komt.

Hoe kom ik in contact met de afvalcoaches?

De afvalcoaches rijden rond in de gemeente Beuningen en u kunt ze aanspreken als u ze tegenkomt. U kunt ze ook een e-mail sturen via info@dar.nl. Neem voor algemene vragen over afval contact op met het klantencontactcentrum van Dar. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via 024-3716000 of via info@dar.nl.