Nieuwsberichten januari

 • Uitreiking Sjors Sportief

  14 februari 2017

  Op vrijdag 27 januari reikte wethouder Jan Kersten een prijs uit aan de winnaar van de tekenwedstrijd van Sjors Sportief en Sjors Creatief. De prijs gaat naar Niek Jansen uit groep 7-8 van de basisschool De Hoeven in Beuningen.

 • Tellers gezocht!

  25 januari 2017

  De Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart komen snel dichterbij. En de gemeente Beuningen zoekt nog inwoners die ’s avonds willen helpen met het tellen van de stemmen. Ben jij dé persoon die hierbij wilt helpen?

 • Start verhuur 37 appartementen Hutgraaf Beuningen

  14 februari 2017

  Op 31 januari start Standvast Wonen de verhuur van 37 appartementen in de Hutgraaf in Beuningen. Standvast Wonen verhuurt de appartementen via www.entree.nu.

 • Vrijwillige bruggenbouwers gezocht

  14 februari 2017

  Het gaat goed met het project ‘Aangenaam kennis te maken’. Daarom zijn Stichting Perspectief en MEE Gelderse Poort op zoek naar vrijwillige ‘bruggenbouwers’.

 • Tweede Kamerverkiezingen

  23 januari 2017

  Woensdag 15 maart zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Bent u niet in de gelegenheid om zelf te stemmen? Dan kunt u iemand anders een volmacht verlenen. Wilt u stemmen in een andere gemeente? Vraag dan een kiezerspas aan.

 • Belastingaanslag van Munitax binnenkort in de bus

  14 februari 2017

  Eind januari ontvangen de meeste inwoners en ondernemers de belastingaanslag van Munitax. Heeft u vragen over uw WOZ-waarde of uw aanslag? Bel met 024-6780962 en krijg snel iemand aan de lijn. Kunnen we uw vraag niet direct beantwoorden? Dan bellen we u binnen vijf werkdagen terug.

 • Verkeer op de A50 tussen Ewijk en Valburg richting het noorden over gerenoveerde deel van Tacitusbrug

  14 februari 2017

  Vanaf woensdag 25 januari 06.00 uur rijdt het verkeer op de A50 tussen knooppunt Ewijk en Valburg met drie rijstroken naar het noorden over het oude deel van de Tacitusbrug, dat recent gerenoveerd is. Verkeer naar het zuiden blijft met drie rijstroken gebruik maken van het nieuwe deel van de Tacitusbrug. Hiermee wordt een volgende stap op weg naar vier rijstroken in beide richtingen op de A50 tussen de knooppunten Ewijk en Valburg op de A50 gezet.

 • Sjors Sportief en Sjors Creatief van start in Beuningen

  14 februari 2017

  Alle kinderen uit het basisonderwijs uit gemeente Beuningen ontvangen volgende week weer het Sjorsboekje. In dit boekje staan heel veel sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten.

 • Dit is Beuningen: Patrick Huisman

  14 februari 2017

  In de serie Dit is Beuningen vertellen inwoners van Beuningen, Ewijk, Weurt en Winssen over hun favoriete plek in de gemeente. Deze week vertelt Patrick Huisman over zijn favoriete plek in de gemeente: het gemeentehuis.

 • Meer weten over afval? Vraag het aan de afvalcoaches!

  14 februari 2017

  Omgekeerd inzamelen is nieuw in de gemeente Beuningen en kan bij u vragen oproepen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over afval(inzameling) in Beuningen? Raadpleeg dan een van de afvalcoaches.

 • Omgekeerd inzamelen in gemeente Beuningen van start!

  14 februari 2017

  Na alle voorbereidingen was het op donderdag 5 januari tijd om het officiële startschot te geven voor omgekeerd inzamelen: het nieuwe inzamelsysteem in de gemeente Beuningen. Wethouder Piet de Klein gaf dit startschot in Winssen in aanwezigheid van inwoners en vertelde kort iets over omgekeerd inzamelen. Ook stelde hij de afvalcoaches voor.

 • Opening Alzheimer Café Beuningen

  14 februari 2017

  Vanaf maandag 9 januari 2017 wordt er voor de regio Beuningen een Alzheimer Café Beuningen georganiseerd. In zaal De Vrijboom (Van Heemstraweg 66, Beuningen) vindt iedere tweede maandag van de maand een bijeenkomst plaats waar wordt ingegaan op vragen rondom dementie. De eerste editie op 9 januari staat in teken van vergeetachtigheid en dementie.

 • Dit is Beuningen

  04 januari 2017

  In de serie Dit is Beuningen vertellen inwoners van Beuningen, Weurt, Ewijk en Winssen over hun favoriete plek in de gemeente. Deze week: pastor Bertus Visschedijk bij VV Ewijk.

 • Starterslening voor starters op de woningmarkt

  09 maart 2017