Nieuwsberichten december

 • Benoeming Daphne Bergman tot waarnemend burgemeester van Beuningen

  18 december 2017

  Mevrouw drs. D.A. Bergman is vandaag door commissaris van de Koning in Gelderland, Clemens Cornielje, benoemd tot waarnemend burgemeester van de gemeente Beuningen. Zij vervangt vanaf maandag 15 januari 2018 de heer C.F. van Eert die per donderdag 11 januari 2018 is benoemd tot burgemeester van de gemeente Rheden.

 • Brandweer ventileert de Julianapassage

  24 december 2017
 • Deel uw foto's met ons!

  14 december 2017

  Onze gemeente heeft veel mooie plekken waar u foto’s kunt maken. Denk aan de prachtige natuur, het water en de dorpen. Iedere kern heeft zijn eigen karakteristieke en prachtige landschappen. Maakt u weleens foto’s in onze gemeente en wilt u deze graag aan anderen laten zien? Bijvoorbeeld foto’s van Beuningen on Ice? Deel deze dan met ons! Wij plaatsen de foto’s dan regelmatig op onze website, social media of in folders.

 • Dit is Beuningen: Herman Leenders, Frank Smits en Ton van den Brand

  20 december 2017

  Locatie: MHCB-complex, Den Alst Beuningen

 • Dit Is Beuningen: Jet Scholts

  06 december 2017
 • Nieuwe dienstregeling voor Beuningse busreizigers

  07 december 2017

  Vanaf zondag 10 december start de busdienstregeling 2018. Ook treinverkeer heeft deels nieuwe vertrektijden, of verloopt anders. Plan je route volgende week dus eerst even online, voordat je op pad gaat.
  Hieronder staan de belangrijkste wijzigingen voor reizigers in de gemeente Beuningen.

 • Parkeerontheffing

  29 december 2017

  Heeft u een tijdelijke parkeerontheffing tot 31-12-2017? Dan is deze is nog geldig na 31-12-2017 tot nader bericht. Onze boa’s zijn hiervan op de hoogte.

 • Vastvriezen afvalcontainers: Zes tips bij temperaturen onder nul

  08 december 2017

  Tijdens vorstperioden moet u zelf maatregelen nemen om te voorkomen dat het gft-afval vastvriest in de container. Containers waarvan de inhoud is vastgevroren kan de afvaldienst niet legen. U moet dan op de volgende inzameldag wachten. Volg daarom de volgende tips om het vastvriezen tegen te gaan:

 • Weelde in de Beuningse uiterwaarden: nieuwsbrief december 2017

  05 januari 2018

  Hier leest u de laatste nieuwsbrief met nieuw over de werkzaamheden in de Beuningse uiterwaarden.