Het Beleef-Meer-Pad? Dat-Scheelt-Toch-Snel-30-Minuten-Route? WaalLaan?

Op maandag 11 september openen de gemeenten Beuningen en Nijmegen samen met de provincie Gelderland de nieuwe snelfietsroute Nijmegen-Beuningen. Een prachtige route die u heel wat tijd bespaart. Zo’n mooie route heeft natuurlijk een passende naam nodig. Weet u een goede naam? Doe dan mee met de naamwedstrijd en maak kans op één van de drie GoPro-camera’s.

Deel uw naam

Deel vanaf zaterdag 26 augustus 12.00 uur uw originele en pakkende naam op de Facebookpagina van de provincie Gelderland. Of stuur een e-mail naar snelfietsroutes@gelderland.nl. U kunt tot en met vrijdag 1 september 23.59 uur uw naam insturen. De winnende naam gebruiken we als routenaam voor de twee snelfietsroutes tussen Nijmegen en Beuningen, dit is geen wettelijke-naamgeving.

Fietser op snelfietsroute tussen Beuningen en Nijmegen

GoPro-camera’s voor de drie finalisten

Over de snelfietsroute fietsen met een GoPro-camera levert vast en zeker prachtige beelden op. En u kunt zo’n camera winnen! Uit alle inzendingen kiest een deskundige jury drie finalisten. En elke finalist krijgt GoPro-camera.

Stem op uw favoriet

Op maandag 4 september maken we de drie finalisten bekend op de Facebookpagina van de provincie Gelderland. Tot en met donderdag 7 september kan iedereen via die Facebookpagina stemmen op zijn of haar favoriete naam. Op maandag 11 september onthullen we de winnende naam tijdens de officiële opening van de nieuwe snelfietsroute Nijmegen – Beuningen. De opening is om 15.00 uur bij P+R Nijmegen-West.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze nieuwe snelfietsroute kijk dan op www.beuningen.nl/snelfietsroutes.