Afsluiting t-splitsing Haagstraat

Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 mei is de t-splitsing Haagstraat – Burgemeester Geradtslaan – Lindenstraat in Beuningen een week afgesloten voor al het verkeer. We passen de voorrangssituatie op de t-splitsing aan en vervangen het asfalt. In de nieuwe situatie verleent verkeer vanuit de Lindenstraat voorrang aan het verkeer uit de Burgemeester Geradtslaan en Haagstraat.

Omleiding auto- en fietsverkeer

De t-splitsing is tijdens de werkzaamheden volledig afgesloten. Autoverkeer vanuit de Haagstraat leiden we om via de Van Heemstraweg, Wilhelminalaan, Burgemeester Geradtslaan en andersom. Fietsverkeer rijdt om via de Lavendelstraat en Brunelstraat.

Omleiding buslijn 5

Vanwege de werkzaamheden vervallen haltes Centrum, Lavendelstraat en Haagstraat. Van 1 tot en met 5 mei rijdt lijn 5 na halte Tinnegieter via de Wilhelminalaan richting de Van Heemstraweg. Ter hoogte van de Marskramer op de Wilhelminalaan komt een tijdelijke halte. Lijn 5 stopt tijdens de omleiding ook bij halte Kerk aan de Van Heemstraweg. Kijk voor de meest actuele informatie en de vertrektijden van buslijn 5 op www.breng.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroutes van auto-, bus- en fietsverkeer op de projectpagina van deze werkzaamheden: www.beuningen.nl/heemstrawegbeuningenweurt.