Gemeente Beuningen en StartUP bieden netwerkbijeenkomst voor startende ondernemers aan

Startende ondernemers in de gemeente Beuningen zijn op donderdagavond 7 maart welkom in Droom! Beuningen.

De gemeente en StartUP bieden voor hen een gratis netwerkbijeenkomst aan. StartUP vertelt dan meer over haar uitgebreide aanbod om starters te helpen met de ontwikkeling van hun bedrijf. Tijdens deze avond vertellen starters over hun eigen ervaringen met StartUP en wat het hen heeft gebracht. Ook is er een mini-workshop ‘zakelijk pitchen’.
 
De netwerkbijeenkomst vormt de  aftrap van een samenwerking  van gemeente Beuningen met de organisatie StartUP. Deze organisatie is een paar jaren geleden opgericht in Nijmegen. StartUp richt zich op de doorontwikkeling van de startende ondernemer. Met deze samenwerking wordt vanaf nu ook de startende ondernemer uit de gemeente Beuningen geholpen. Het aanbod van StartUP bestaat bijvoorbeeld uit workshops, webinars, 1 op 1 sparsessies en verschillende evenementen.
 

Slagingskans ondernemers groter maken 

Uit landelijke cijfers blijkt dat 5 jaar na oprichting iets minder dan de helft nog zelfstandig ondernemer is. StartUp helpt starters om te leren van succesvolle ondernemers, zelf ervaringen te delen met anderen en kennis over het ondernemerschap op te doen. 

 

Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst 7 maart

De netwerkbijeenkomst in Droom! is er voor startende ondernemers die 5 jaar of korter actief zijn met hun bedrijf. De toegang is gratis. Wel moet u zich vooraf aanmelden door een e-mail te sturen. De ontvangst is vanaf 19.00 uur. Het programma (met workshop) is van 19.15 tot ongeveer 20.45 uur. Na afloop is er een netwerkborrel.