Column wethouder Alwin Steeg

"Startende ondernemer? Kom naar de netwerkbijeenkomst!"

Beste startende ondernemer,
 
Als wethouder economie vind ik het enorm belangrijk dat alle ondernemers een kansrijke start kunnen hebben. Wist u dat minder dan de helft van alle gestarte ondernemers na 5 jaar nog actief is als ondernemer? In gemeente Beuningen willen we het aantal succesvolle starters graag omhoog brengen. Want bedrijven zijn vaak vernieuwend en zorgen voor werk. Ook zijn veel ondernemers maatschappelijk betrokken.
 
Daarom zijn we als gemeente gaan samenwerken met StartUP Nijmegen. Zij helpen startende ondernemers verder groeien. Zo kunt u als startende ondernemer meedoen aan leuke workshops, bijeenkomsten en webinars. Ook maakt u via StartUP heel makkelijk een 1 op 1 afspraak met ervaren ondernemers of deskundigen uit de regio maar ook uit onze gemeente. Netwerken wordt zo heel makkelijk! Het idee hierachter is: ondernemers laten ontmoeten, groeien en verbinden.
 
Op donderdag 7 maart vanaf 19.00 uur organiseren we met StartUP een netwerkbijeenkomst. Ik nodig hier graag alle ondernemers die 5 jaar of korter actief zijn voor uit. Ook ondernemers die willen komen netwerken zijn natuurlijk van harte welkom! StartUp vertelt u meer over hun aanbod. Ook is er een mini-workshop ‘zakelijk pitchen’. Erg interessant! Het programma duurt ongeveer anderhalf uur, met daarna een netwerkborrel. De toegang is gratis. Meld u wel vooraf aan via een e-mail. De bijeenkomst is bij Droom! Beuningen, een mooi voorbeeld van een lokaal betrokken onderneming. Ik hoop u daar te zien!
 
Alwin Steeg
Wethouder economie
 
Alwin 005rd_benw_beuningen