Daphne Bergman pakt 23 oktober haar taak als burgemeester van Beuningen weer op

In goed overleg met de Commissaris van de Koning John Berends en waarnemend burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld zal Daphne Bergman vanaf maandag 23 oktober haar taak als burgemeester van de gemeente Beuningen weer oppakken. Vanwege gezondheidsklachten heeft zij zich in het voorjaar ziek gemeld. Haar taken worden sinds 5 juni door waarnemend burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld uitgevoerd.

Na een periode van afwezigheid is Daphne Bergman voldoende hersteld om haar werkzaamheden weer op te pakken. Daphne Bergman: “Ik ben hersteld en kijk ernaar uit om met onze inwoners, raadsleden, college en de gemeentelijke organisatie weer aan de slag te gaan voor onze mooie gemeente Beuningen.” 
 
Met de terugkomst van Daphne Bergman nemen we ook afscheid van Corry van Rhee-Oud Ammerveld als waarnemend burgemeester. Daphne Bergman bedankt haar voor haar inzet voor Beuningen. “Ik heb veel waardering voor Corry en de wijze waarop zij de afgelopen periode in Beuningen haar taak als waarnemer invulde. Het gaf mij de rust om goed te kunnen herstellen.”

Corry van Rhee-Oud Ammerveld laat weten: “Ik ben heel blij dat Daphne weer hersteld is. Ik heb me in Beuningen heel welkom gevoeld en haar taken met plezier overgenomen. Maar Daphne werd op veel plaatsen gemist als dé burgemeester en het is fijn dat ze haar plek weer kan innemen.”