Uitnodiging voor Het Sinterklaasfeest voor gezinnen met een krappe beurs

Op zaterdag 2 december maken Sinterklaas en zijn Pieten er graag met kinderen die een Klavervierpas hebben een swingend feest van. Aan het einde van het feest krijgt ieder kind een mooi cadeau van de Sint. Dit feest wordt georganiseerd door Stichting Leergeld en gemeente Beuningen.

Op de website van de Klavervierpas kunt u uw kind aanmelden voor dit gratis feest. Dit kan tot 1 december.

Aanmelden is gewenst want dan weten de pieten hoeveel cadeautjes zij mee moeten nemen. Het Sinterklaasfeest is bedoeld voor kinderen met een Klavervierpas van 0 tot en met 12 jaar! 

Het Sinterklaasfeest is dit jaar in Druten in De Bogerd. Dit keer feesten ook kinderen uit gemeente Druten en gemeente West Maas en Waal mee. Sinterklaas wil heel graag dat iedereen bij zijn feest in Druten aanwezig kan zijn. Daarom zorgt hij ook voor gratis vervoer voor de kinderen van gemeente Beuningen. 

Waar is het feest?

De Bogerd in Druten, van Heemstraweg 53

Datum

zaterdag 2 december 2023, van 12.45 tot 14.15 uur. Inloop is vanaf 12.30 uur.

Let op: Dit Sinterklaasfeest is georganiseerd voor gezinnen die (ook tijdens Sinterklaas) minder te besteden hebben. Wilt u daar bij het aanmelden als ouder rekening mee houden? Zo komen de cadeautjes terecht bij de kinderen die dat het hardst nodig hebben.