Beuningse Boys voorzitter Kees Broekman benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Op vrijdagavond 12 mei heeft Dhr. Kees Broekman tijdens de vrijwilligersavond van voetbalvereniging Beuningse Boys een Koninklijke Onderscheiding ontvangen.

Loco burgemeester Pascal Cobussen vertelde hem dat “het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagt om Dhr. C.W.M. Broekman uit Beuningen te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau”.  
 

De spil van de Beuningse Boys 

Kees was 9 jaar toen hij lid werd van voetbalvereniging Beuningse Boys. Vanaf 2002 heeft hij daar verschillende vrijwilligersfuncties vervuld. Sinds 2019 is hij voorzitter. Hij heeft zich in al die jaren intensief voor het belang van de vereniging ingezet; vaak wel zo’n 20 uur per week. Ook zijn vrouw en kinderen zijn actief betrokken bij de Beuningse Boys. De steun van het gezin Broekman is ook wel nodig want “Kees kan moeilijk zaken loslaten” zeggen ze. 
Beuningse Boys zit bij Kees in zijn haarvaten. Hij is de spil van de vereniging en wil altijd het beste voor Beuningse Boys bereiken.
 

In het zonnetje

Kees zet als voorzitter regelmatig vrijwilligers in het zonnetje. Tijdens de vrijwilligersavond van de Beuningse Boys op vrijdag 12 mei werd hij zélf in het zonnetje gezet. 
Uiteraard was zijn gezin daarbij ook aanwezig.