Veiling gevonden (brom)fietsen

Op zaterdag 15 april veilen we gevonden fietsen en bromfietsen bij de gemeentewerf.

Op de gemeentewerf staan een aantal gevonden fietsen en bromfietsen. Deze zijn ergens in de gemeente gevonden. Op zaterdag 15 april veilen we deze (brom)fietsen bij de gemeentewerf, Van Heemstraweg 95 in Beuningen. Het gaat om (brom)fietsen die tussen november 2021 en december 2022 zijn gevonden. 
Wie tussen november 2021 en december 2022 aangifte deed van diefstal van een (brom)fiets bij de politie Wijchen/Beuningen, krijgt voorrang bij de veiling. U moet dan wel een bewijs van uw aangifte hebben. Hierop staat uw naam en dat u tussen november 2021 en januari 2022 aangifte deed. Op onze website vindt u een overzicht van de gevonden (brom)fietsen.
 

Programma

09.30 – 09.45 uur: bekijken (brom)fietsen 
09.45 – 10.00 uur: veiling voor mensen die aangifte hebben gedaan 
10.00 – 10.15 uur: veiling voor iedereen
 

Let op!

U kunt alleen contant betalen. Als u een (brom)fiets koopt, wordt u voorwaardelijk eigenaar en krijgt u een aankoopcertificaat. Bewaar dit goed. Dit heeft u nodig, stel u komt de oorspronkelijke eigenaar van de (brom)fiets tegen en hij wil deze terug. Neem dan contact op met de gemeente. U krijgt dan het opgeschreven aankoopbedrag van de gemeente terug. Heeft u reparaties aan de fiets gedaan en heeft u de bonnetjes bewaard? Dan krijgt u dit ook vergoed.