Zomerfestival voor onze senioren

Van maandag 7 tot en met zaterdag 19 augustus staan twee weken lang ontspanning, creatieve en sportieve activiteiten en culinair genieten op het programma van het Zomerfestival. Dit festival wordt georganiseerd door de vier seniorenverenigingen van onze gemeente. Inschrijven voor deze activiteiten kan tot en met 26 juli.

Iedere inwoner van onze gemeente die 50 jaar of ouder is kan deelnemen aan het Zomerfestival. U hoeft daarvoor geen lid te zijn van één van de vier seniorenverenigingen. Het volledige activiteitenprogramma is te lezen in een festivalmagazine dat op verschillende openbare plekken in de gemeente verkrijgbaar is. Leden van de seniorenverenigingen kregen een magazine thuisgestuurd. De online versie van het magazine is te lezen op www.ssgb.nl

Activiteiten

U kunt deelnemen aan uiteenlopende activiteiten, zoals forel vissen, een rondrit over de dijk, een wijnproeverij, een golfclinic, creatief schilderen, een muziekquiz en een high tea. In de tweede week staan er een bezoek aan een bierbrouwerij, boetseren met klei, bloemschikken, een muziekquiz, klaproosschilderen, line dancing en een filmvoorstelling op het programma.

Aanmelden

De activiteiten zijn van 7 tot en met 19 augustus. Aanmelden kan vanaf 10 tot en met 26 juli op de website www.ssgb.nl.