Down The Rabbit Hole in een goede sfeer verlopen

De 8e editie van Down The Rabbit Hole streek afgelopen weekend weer neer in Ewijk op de Groene Heuvels. Met 45.000 bezoekers kreeg de gemeente Beuningen er een ‘tijdelijk dorp’ bij. Het festival is goed verlopen, er was een prettige sfeer.

Het weer was gelukkig beter dan vooraf voorspeld. De ‘rabbits’ trokken met veel zin naar het konijnenhol en de paar buien die vielen, mochten de pret niet drukken. De organisatoren en de gemeente Beuningen zijn zeer tevreden over het verloop van deze editie. Er is volop plezier gemaakt. Hulpverleners en – diensten hebben geen bijzonderheden (of incidenten) te melden. Alles verliep in een ontspannen sfeer. Vanuit de omgeving is een aantal meldingen binnen gekomen. Het gaat hierbij om 6 geluidsmeldingen en 3 meldingen over de verlichting. 

Burgemeester Corry van Rhee – Oud Ammerveld (waarnemend): “Down The Rabbit Hole is alweer voorbij. We zijn trots op wat er is neergezet door de organisatie, vrijwilligers, verkeersregelaars en andere betrokkenen. Het is indrukwekkend hoe het terrein er uitziet, zo veelzijdig en creatief. Fijn dat alles zo goed is verlopen. Ik heb de festivalgangers zien genieten.” 

Gevonden voorwerpen

Iets kwijtgeraakt tijdens Down The Rabbit Hole? Vanaf vrijdag 7 juli staat er een lijst met gevonden voorwerpen op onze website.

Festival

Het festival DTRH richt zich op een publiek dat geïnteresseerd is in alternatieve muziek. Naast muziek zijn er ook andere activiteiten zoals dansworkshops, lezingen, een kunstprogramma en vele verrassende interventies op het festivalterrein. Bezoekers konden alleen 3-dagenkaarten kopen inclusief campingticket.