Sjors Sportief en Creatief weer van start in de gemeente Beuningen

Goed nieuws voor de basisschoolleerlingen in de gemeente Beuningen. Deze week ontvangen ze van Sjors Sportief en Sjors Creatief de nieuwe ‘Sjorsboekjes’. Hiermee kunnen ze ook dit schooljaar weer ruim 200 sport- en cultuuractiviteiten ontdekken, vaak gratis.

Tekenwedstrijd

Afgelopen vrijdag reikte wethouder Alwin Steeg het eerste Sjorsboekje uit aan Ilse van der Vooren uit groep 7 van basisschool de Dromedaris. Zij maakte de tekening op de voorkant van het nieuwe boekje en is uitgeroepen tot de winnares van de tekenwedstrijd. Zij kreeg een leuke cheque: samen met de hele klas een dagje springen bij SportQube Nijmegen. 
Wethouder Alwin Steeg: “Ilse maakte een tekening van synchroonzwemmen. Een sport waar je misschien niet zo 1,2,3 aan denkt om te gaan beoefenen. Zij maakte eerder kennis met deze sport via Sjors Sportief en Creatief en is uiteindelijk lid geworden. En dat is nu juist het leuke. Met Sjors Sportief en Creatief kunnen kinderen zich oriënteren op allerlei verschillende activiteiten rondom sport en cultuur. Er is een groot aanbod!”

Inschrijven voor activiteiten

Deze week krijgen leerlingen van groep 1 tot en met groep 8 van alle basisscholen in de gemeente Beuningen het Sjorsboekje mee naar huis. Hierin staat het nieuwe aanbod. 
“Inschrijven voor de activiteiten kan vanaf woensdag 8 februari 15.00 uur via de website www.beuningensameninbeweging.nl. Ik heb er alle vertrouwen in dat we het totale aantal inschrijvingen ook dit jaar weer weten te overtreffen”, aldus buurtsportcoach Valerie Bekkers-Slahmi.

Woon je in Beuningen, maar zit je in een andere gemeente op school? Ook dan mag je natuurlijk meedoen. Het aanbod vind je op onze website. Liever een boekje? Vraag die dan even aan via het contactformulier de website van Beuningen samen in beweging.

Wethouder Alwin Steeg en Ilse van der Vooren met het Sjorsboekje