Beuningse Laura Aarts wereldkampioen met waterpoloteam in Japan

Wethouder Alwin Steeg heeft de sportprestaties van het Nederlandse waterpoloteam in Japan uiteraard op de voet gevolgd en ging namens het college van B&W bij Laura langs om haar persoonlijk te feliciteren met deze prestatie van wereldformaat.

In de felicitatiebrief schreef het college, “Met het Nederlands Waterpoloteam zijn jullie in Japan wereldkampioen geworden. Wát een geweldige prestatie. We weten dat het behalen van zo’n sportprestatie van wereldformaat echt heel hard werken is, daar hebben we bewondering voor.” 

Een rijtje medailles 

Laura heeft al eerder laten zien dat ze een sportieve kanjer is; in 2017 werd ze met het team Nederlands kampioen, in 2018 Europees Kampioen en dan nu Wereldkampioen in Japan. Wethouder Alwin Steeg: “We hopen dat Laura met het waterpolo damesteam nog heel veel mooie successen aan dit rijtje gaat toevoegen. We duimen natuurlijk ook voor een Olympische medaille!”

Wethouder Alwin Steeg staat naast wereldkampioen waterpolo Laura Aarts. Laura houdt haar gouden medaille en een bos bloemen vast. Alwin Steeg houdt de dankbrief namens het college en Beuningse chocolade vast.