Alzheimer Café start weer

Tijdens het Alzheimer Café Beuningen van 12 september gaan gespreksleiders Ingrid van Afferen en Ger Loeffen in gesprek met Karin Willemsen over haar boek ‘Ontwarren’.

Het boek gaat over een jonge alleenstaande vrouw die niet meer kan werken als gevolg van een enorm geheugenverlies. Van drukbezette manager in de ouderenzorg wordt ze een vrouw voor wie bekende gezichten vervagen. Tot de term ‘dementie’ valt en zij zich afvraagt: wat als ik straks mijn kinderen niet meer herken?
 

Over het Alzheimer Café Beuningen

Het Alzheimer Café Beuningen biedt informatie, gezelligheid, en verrassende ontmoetingen. Het Alzheimer Café Beuningen is bedoeld voor iedereen die in enige mate met één van de vele vormen van dementie te maken krijgt of heeft. Dat is de persoon die het zelf voelt, maar familie, vrienden, kennissen, buren, professionals en vrijwilligers. Ook als uw partner of familielid is overleden bent u van harte welkom. Het Alzheimer Café Beuningen verstrekt informatie, kennis en ervaringen met als doel dit te delen met elkaar. Kortom, een plek om lotgenoten te ontmoeten. Wees welkom en neem vooral iemand mee. 
 
U bent welkom op maandag 12 september 2022. Inloop vanaf 19.00 uur. Start: 19.30 uur. Einde: circa 21.00 uur.
Droom! Beuningen Schoenaker 10.
Entree en koffie of thee is gratis.