Taxussnoeisel meer dan welkom

Heeft u een taxus in de tuin staan die nog niet gesnoeid is? Wacht dan niet te lang, snoei snel en doneer het snoeisel.

Vanaf 15 kilo komt Stichting Taxus Taxi het gratis bij u ophalen. Een afspraak maakt u eenvoudig en snel via de website van Taxus Taxi.
Er kan nog ongeveer een maand taxussnoeisel worden ingezameld. Op de website van de stichting is te vinden wanneer de definitieve eindddatum voor inzameling is. 

Al 15 jaar zet Stichting Taxus Taxi zich hard in voor de strijd tegen kanker. Dit door taxussnoeisel gratis aan huis op te halen bij tienduizenden mensen.

Ondanks eerdere berichten startte er zaterdag 25 juni toch een aangepast taxusseizoen. Door omstandigheden zal de inzameling dit jaar enkel plaatsvinden in een aangepast werkgebied. Zij komen in de volgende gemeenten: Asten, Bernheze, Beuningen, Boekel, Deurne, Druten, Gemert-Bakel, Gennep, Helmond, Heumen, Horst aan de Maas, Laarbeek, Landerd, Land van Cuijk, Meierijstad, Mook en Middelaar, Oss, Peel en Maas, Someren, Uden, Veghel, Venray en Wijchen.

De strijd tegen kanker zet de stichting onverminderd door. Een (kleine) donatie is dan ook erg welkom. Zo kan de inzameling in 2023 zeker doorgaan. Doneren kan via de website.