Down The Rabbit Hole goed verlopen

Afgelopen weekend mocht Down The Rabbit Hole, na twee jaar afwezigheid, weer losbarsten. Het festival is goed verlopen.

Inmiddels is het festival gegroeid van 37.500 (2019) naar 45.000 (2022) bezoekers. Er was perfect festivalweer en het publiek had er zin in om na twee jaar weer naar het konijnenhol af te reizen. De organisatoren en de gemeente Beuningen zijn zeer tevreden over het verloop van deze editie. Hulpverleners en – diensten hebben geen bijzonderheden (of incidenten) te melden. Alles verliep in een ontspannen sfeer. 

Burgemeester Daphne Bergman: “We zijn blij dat het festival eindelijk weer plaats kon vinden en bezoekers konden genieten van drie dagen acts, avontuur, kunst, (culinaire) lekkernijen, drankjes, mooie decors en het gezellig ingerichte festivalterrein. Dat het zo gemoedelijk is gelopen zegt iets over de sfeer van het evenement. 

Het college en de gemeenteraad van Beuningen brachten zaterdag een werkbezoek aan Down The Rabbit Hole. Iedereen is onder de indruk van de sfeer en goede organisatie van dit bijzondere festival in onze gemeente.” 

Festival

Het festival DTRH richt zich op een publiek dat geïnteresseerd is in alternatieve muziek en daaraan grenzende culturele uitingen. Het festival is geïnspireerd op ‘grote broer Lowlands’. Bezoekers konden alleen 3-dagenkaarten kopen inclusief campingticket.