Controleren contactgegevens gemeentemagazine 2022

De voorbereidingen voor het nieuwe gemeentemagazine zijn in volle gang. Dit jaarlijkse magazine vol handige en leuke informatie over onze gemeente krijgt u dit najaar thuis in uw brievenbus. Uitgeverij Akse Media maakt dit magazine voor ons. Akse Media start deze week met het controleren van het adressenbestand dat achterin het magazine staat.

Kloppen de gegevens nog?

Deze week start Akse Media met het actualiseren van de contactgegevens van bedrijven, instellingen en verenigingen die achterin het magazine staan.             
De contacten die in de huidige editie staan en die een e-mailadres doorgegeven hebben, krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens. De contacten zonder e-mailadres worden in de komende weken telefonisch door Akse Media benaderd. 

Staat uw bedrijf, instelling of vereniging nog niet in het gemeentemagazine?

Dan kunt u tot 11 augustus uw vermelding doorgeven:

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentemagazine Beuningen)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Beuningen) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder 

Advertentie

Akse Media start deze week ook met het benaderen van lokale ondernemingen om tegen betaling te adverteren in het gemeentemagazine. Zonder advertenties kan dit magazine namelijk niet gemaakt worden. Akse Media is de enige uitgeverij die namens gemeente Beuningen het gemeentemagazine maakt. Met andere aanbieders werken wij niet samen. 
Bekijk de digitale versie van het huidige gemeentemagazine op www.beuningen.smartmap.nl/